2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@no33 hocam 10 binli cümle neydi tam olarak
-
Arkadaşlar samimi olalım ikinci sınava girerken kolay olacağını düşünüp girdiniz ve örtülü rıza gösterdiniz ağlamanın manası yok artık
-
@maliyeciuzman valla haklaridır , bu sınava rağmen kazanacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Genel kültürde bi nüfus sorusu vardı o neydi öyle ya ben idari teşkilatın değişmesi ile nüfus artış hızının düşmesi yaptım
Kentlerdr nufus artmis köylerde azalmis sebebini soruyordu.
Ben onu orta yaşin artmasi ( calisma cağındaki nufus artar, is aramak için kente göç olur diye dusundum)
Ve idari teskilatin degismesi dedim. ( eskiden köy olan yerker kent sinirina dahil edilirse , kent sınırı genisler diyerek)Nufus artis hizinin dusmesi , kent nufusunu neden arttirsin onla bir baglanti kuramadim .
-
İktisatta üretim fonksiyonu sorusunu ne yaptınız arkadaşlar?
KL, K=4 L=1 şeklinde bir soruydu
-
@ahmetcky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar samimi olalım ikinci sınava girerken kolay olacağını düşünüp girdiniz ve örtülü rıza gösterdiniz ağlamanın manası yok artık
Ne yapsaydık girmese miydik
-
@beylerbeyi çok doğru bir mantık hocam.
-
@murky dostum yanlış hatırlamıyorsam borçları ikisde muaccel olmuştu zaten. 10.000 olan ilk muavcel olan ama 20.000 de muaccel olmuş durumdaydı. 2 side muaccel iken takip başlatılmıştı öyle hatırlıyorum.
-
@i̇ibfkpss sanirim ilk muaccel olan 10000 gibi bir seydi hocam
-
@maliyeciuzman yok hocam tek bir muacceliyet vardı diye hatırlıyorum ben. ikisi de muaccel ise takip başlatılan doğru ama dediğim gibi tek muacceliyet sanki
-
genel kültürde;
boğazlar
havzada ilk olarak düşünülmeyen şey tüm cemiyetlerin birleştirilmesi
romantizm
zümrüdüanka
masumiyet karinesi
cumhurbaşkanının parti ile ilişiği kesilir
1950
elazığ,antalya
kente göçüş vardı 2-3 yaptım
cevat şakir -
@kombassankoma maşallah hocam genel kültür full gibi
-
@can-mavi girmeseydin demiyorum kolay olsaydı aynı tepkiyi gösterecek miydiniz acaba onu merak ettim
-
@kombassankoma şans işi hocam bu genel kültür diğer 5 soru yanlış da olabilir hatırlamıyorum
-
Sınava girdiğim okulda sınava 9.58'de girdim. Sınıflara bir göz attım bazi sınıflarda sınava gelmeyen 10 kişi vardi girdiğim katta. Genel mi böyle Ankara'da? Eşdeğer soruyu savunan,getiren,izin verenlere duysalar zevkin doruklarını yaşayacakları çok güzel sözler söyledim. Bir gün belki yüzlerine de söyleme fırsatım olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Genel kültürde bi nüfus sorusu vardı o neydi öyle ya ben idari teşkilatın değişmesi ile nüfus artış hızının düşmesi yaptım
Cevaba sadece idari teşkilatın değişmesi dedim. Köyler mahalle oldu. Nüfus artış hızı azaldı diye millet şehre mi göç etti? Köylerde halen 3-4 çocuk doğuyor ama şehre göç var.
-
@kombassankoma biri sadi güven hocam ona da tik koy kaldı 4 soru.
-
@ahmetcky eğer kolay olsaydı aynı tepkiyi gostermeyecektik , çünkü ilk sınavı iptal olanlara da bu sınava girmeye hak verildi , yani tercih onlara kaldı , ama bize bir tercih sunulması imkansızdı ki sunulamazdı da , işte buna göre bir sınav yapmaları gerekiyordu
-
Muhasebe hilesi kaçakçılıpa giriyor. 3 kat ceza kesilir. Doğru cevap 300
-
@tululusoy, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@beylerbeyi siyasi parti gruplarında sayıya bakılmıyo hocam doğru o şık
Siyasî parti gruolari aday gosteremiyo olmasi lazim son değişikliğe göre. Hatta baska bi sinavda daha cikmisti bu sanki