@aleph evlatlık vardı orada yanlışı soruyordu galiba öncüllü soru. evlat edinen ve altsoyu kan hısmı gibi mirasçı olurlar doğruydu, bir de evlat edinen evlatlığın mirasçısı olamaz doğruydu. diğer öncül yanlıştı.
2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@nizâmülmülk 58-60 arası falan benim. düşmez o kadar sanırım.
-
@hahamas Mayıs'taki sınav her şeyi değiştirebilir ben de bilemiyorum hocam
-
Arkadaşlar fon akım tablosu sorusu sadece son 2 yıl bilançosu mu yoksa gelir tablosu da var mı.
-
@kombassankoma cevabı şimdi abaküste buldum, son dönem gelir tablosu ve son 2 dönem bilanço gerekiyormuş.
-
bir de slutsky sorusunda şıklarda enteresan bi isim vardı o ismi hatirlayan var mi cok merak ettim ki o ismi işaretledim burda bi kelime oyunu vardır diye
-
@ilanmılano roy eşitliği gibi bir şeydi sanırım
-
63-64 doğrum var
-
@nizâmülmülk şık uydurmamı acaba oyle biri yok
-
@ilanmılano
Bu roy, Roy Forbes Harrod olan roy galiba başka bi bilgi bulamadım ben de
-
@kombassankoma yani cevap 1 ve 3 olacak
-
@nizâmülmülk Sagol hocam bi arastiraym baska bi sinavda sorar osym bu adamı
-
@nizâmülmülk buyume kalkinmadaki adam sanirim domari yeni farkettim
-
@zeuscuk evet hocam
-
@murky muhasebe inş böyledir, 15 gözüküyor 8 doğrulu maliyeyi kurtarsak yeter
-
@nizâmülmülk 58-65 arası kocaman bi derya bekliyorum. Şüpheli sorularım çok ayrıca 60ın yetmeyeceğini düşünüyorum
-
Son sınavda 63 doğruyla 235. olmuş bir kişi. Bakalım muhasebe testinin eklenmesi nasıl değiştirecek.
-
@aleph evlatlık vardı orada yanlışı soruyordu galiba öncüllü soru. evlat edinen ve altsoyu kan hısmı gibi mirasçı olurlar doğruydu, bir de evlat edinen evlatlığın mirasçısı olamaz doğruydu. diğer öncül yanlıştı.
-
@kilici muhasebenin kolay olması arttırabilir mi acaba:/
-
@kombassankoma evlatlık ve altsoyu olacak pardon
-
@kombassankoma Hocam muhasebenin sınav eklenmesi bence ortalamayı bir net civarında düşürebilir. Ayrıca bu sene sınava girenlerin sayısı 2016 sınavının yarısı kadardı neredeyse bu da etkili olur gibi geliyor.