Arkadaslar bu sekilde alImlar ile alakali sayi veya sinav tarihinden baska gorus ve onerilerden paylasimlar olsada birbirimize daha faydali olamaz miyiz???? Lutfen bu konuyu degerlendirmenizi rica ediyorum saygilarimla ...
2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar bu sekilde alImlar ile alakali sayi veya sinav tarihinden baska gorus ve onerilerden paylasimlar olsada birbirimize daha faydali olamaz miyiz???? Lutfen bu konuyu degerlendirmenizi rica ediyorum saygilarimla ...
-
iktisat ile alakali link veya pratik yontemler neler olabilir ? Tecrubelerinden bahsetmek isteyen arkadaslar buyrun soz sizde......
-
@mehmetsy inşallah kardeşim inşallah..
-
@galaksi kardeşim ben bu linkten dinleyip mikroyu yüksel bilgili makroyu tufan samet özduraktan çalışıyorum videoları gerçekten fayalı buluyorum, tavsiye ederim, kolaylıklar..
http://www.youtube.com/playlist?list=PLqjOeAOGzkHdrHySz-g5rKjPyc_Vl9ZpH
-
@nizamulmlk tesekkurler kardesim.
-
@galaksi kardeşim instagramda kpsspratiknotlar diye bı hesapla var ben ona bakıyorum. Türkiye ekonomisi vs de ise yarar bilgiler var
-
@Bireysel-başvuru karnim acikmis lan heralde kpssantrikotlar diye okudum ben
-
@paretowilfredo sabah sabah güldürdün hocam
-
@paretowilfredo kardeşim senin mangalın gelmiş
-
Themis insan hakları kitabını kullanan var mı? Nasıldır?
-
Selamunaleyküm Arkadaşlar yeni keşfettim forumu beraber kazanıp gidicez İnşallah
-
Arkadaşlar cok guzel Türkiye Ekonomisi notu hazirliyorum sansli 10 kişiyle paylasacagim
Tam 5 ayri kaynaktan birlestiriyorum. güzel bir sey olacak insallah
-
@username7 şans varsa ben yokum hocam
-
@ceronimo 11. yaptım sizi o zaman
baska artmaz
-
@username7 o şans neye göre belirlenecek
-
@canaycan Noter yok ama belirlerim bir şekilde
maksat herkese dağılmasın
-
@username7 bende isterim kontenjana yazar misin?
-
@username7 kardeşim bizi de ekleyebilir misin. Var mı şansımız ?
-
@username7 Yedek listeden giriyorum hocam
-
https://twitter.com/kutluaykararli/status/825400959232770050 Kutluay hoca Twitter'da 2017 yılı için en az 100kaymakam adayı alınacak diye yorumlamış.