@can-mavi inşallah mavi başkan valla 78 doğrum var. Tartışmaya açık soruları zaten yanlış yapmıştım. Kılçıksız 78 doğrudayım inşallah ucundan kıyısından gireriz biz de kapıdan içeri
2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@narca buraya boşa gelmedik Reis
-
Arayıp saldırın sınav hizmetlerine gençler
-
hiç bilmiyorum can. mavi. sadece değerlendirmelerinin bittiğini, her an açıklanabileceğini öğrendim.
-
@narca tamam dostum emeğine sağlık , Allah razı olsun
-
@narca sağolun hocam.
-
@safitürk69 aciklanirmi bugun
-
@narca sağ olun hocam.
-
@biriibfli ben bilmiyorum hocam. Hiçbir bilgim yok.
-
@safitürk69 bosuna gelmedik yaznca bi bildinz var sandm
-
@safitürk69 millet sayistyadada iyi yapmis
-
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@safitürk69 bosuna gelmedik yaznca bi bildinz var sandm
Bnde bosuna gelmedik diyince
-
@can-mavi 78 le kapadı genelde kapama puanına yakın oluyo +1 -1 olablr ve böyle olcak görürsünüz
-
@can-mavi inşallah mavi başkan valla 78 doğrum var. Tartışmaya açık soruları zaten yanlış yapmıştım. Kılçıksız 78 doğrudayım inşallah ucundan kıyısından gireriz biz de kapıdan içeri
-
Ben kazanamayacaksam 99la falan kapatsın lütfen
-
@alika28 hovam en temizi 75
-
Anketler ve yorumlar 82-83 gösteriyor.. ama herkese gayri ihtiyari bir şekilde netlerinin bazen 2 net fazla söyleyebilir yada öyle inanmak isteyebilir o yüzden 80-81 Diyorum...ve umarimmm yanilirimmm
-
@zenginmemur o kadar düşmez kardeşim sonra hayal kırıklığı olur bak
-
82'nin üstü kapatırsa sürpriz olur ,79 altı da sürpriz olur bence ondan dolayı 79-82 arası olacak bence.Yine de bu sene enteresan bir sene oluyor herşey olabilir
-
Beni de heyecanlanırdınız yapmayın tansiyon şeker ne ararsan var bende
-
82 olur bence.