TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1108918
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bulut Son düzenleyen:

Arkadaşlar forumdaki yüksek netler canınızı sıkmasın. Göreceksiniz bu sınavda alan ağırlıklı 65 netin kazanma ihtimali süpriz olmayacaktır inşallah. Üstünüze düşeni yaptınız, sırada kaymakamlık var moral bozmadan, #devam 🙂

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • A
        Avexer Son düzenleyen:

2016 sınavından sonra forumlar yine böyleydi herkes atip tutuyordu.71 doğru hesapladim o sınavda ama forumu görseniz herkes 70 ustu.Olmayacak herhalde derken 70 doğru geldi ilk 20'de kazandım.O elemanlar da buralarda fellik fellik nasıl itiraz ederiz diye geziniyordu.Benim tahminim dengeli biçimde 66'dan kapatacağı yönünde.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • V
          Victory Carleone @vural Son düzenleyen:

@vural bilemedim kardeş 2 sınav olduya bide başkalarının pahlaştığı netlere bakar isek çok az geldi bana

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • vural
            vural Son düzenleyen:

@victory-carleone Yazılı sınava kalmanın sürpriz olmayacağını düşünüyorum, yukarıda arkadaşın belirttiği gibi. Bu sınav normal bir sınavdı. Buradaki 70 75 leri çok kıstas almamak gerek kanımca. İnşallah düşündüğüm gibi olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Söyle ey bahar yeli, nedir bu bahçenin hali?
            Feryâd ettirir bülbülü böyle telaşlı, dertli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              edi @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Arkadaşlar forumdaki yüksek netler canınızı sıkmasın. Göreceksiniz bu sınavda alan ağırlıklı 65 netin kazanma ihtimali süpriz olmayacaktır inşallah. Üstünüze düşeni yaptınız, sırada kaymakamlık var moral bozmadan, #devam 🙂

valla hocam 2 sınav kaynaklı yüksek olur diye düşünüyorum. benim muhasebeden hatırlamadığım ve hesaplamaya dahil etmediğim 5 soru var ve bu haliyle 63 hesapladım ve eminim ki hepsi yanlış çıkacak. özetle ben çekiliyorum. umarım siz istediğiniz netleri almışsınızdır. başarılar şimdiden herkese

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • kilici
                kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Bu kadar çok 70 üstü netler görünce aklıma şöyle bir senaryo geliyor;

Soru açılır

-He bu sorunun cevabı bu muymuş ya... Ama evet ben de bunu işaretledim.

Diğer soru açılır.

-Bunu hatırlamadım ya ama doğru yapmışımdır bunu da yanlış yapacak değilim

Sonraki soru açılır.

-Bu soruyu sallanıştım ya ama tuttu olarak kabul edeyim.

....

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                • B
                  bulut @edi Son düzenleyen:

@edi çekilecek bir durum yok hocam. hayırlısı deyip önümüze bakmak zorundayız, iki sınav olması çok bir şeyi değiştirmeyecek göreceksiniz. diğer yandan diğer forumdan bu yana bu sınavdan sonra yüksek puan paylaşımı, yüksek kapatacak goy goyu inanın yıllardır dönüyor. sizin puan tam sınırda, dua edin hayırlısı olsun.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    Avexer Son düzenleyen:

Bilmiyorum sizin nasıl ama benim neyi işaretledigimi hatirlayamadigim 3 soru var.Bunda sınav süresinin yetersiz olmasının da etkisi vardır elbet.Ayrica burada soruları 2 gündür tartışırken kendi cevaplarimizi diğerlerinin cevaplariyla da karıştırma ihtimali de söz konusu.

• E

@edi çekilecek bir durum yok hocam. hayırlısı deyip önümüze bakmak zorundayız, iki sınav olması çok bir şeyi değiştirmeyecek göreceksiniz. diğer yandan diğer forumdan bu yana bu sınavdan sonra yüksek puan paylaşımı, yüksek kapatacak goy goyu inanın yıllardır dönüyor. sizin puan tam sınırda, dua edin hayırlısı olsun.

her zaman dualarımda zaten bu sınav ama moralim bozuldu işte. verdiğiniz desteğe ayrıca teşekkür ederim. yazılı sınava kalırsam size yemek ısmarlayacağım 😄

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        bulut @edi Son düzenleyen:

@edi siz kalın ben size ısmarlayayım inşallah 🙂 anlıyorum hocam durumunuzu sıkmayın canınızı.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • E

@edi siz kalın ben size ısmarlayayım inşallah 🙂 anlıyorum hocam durumunuzu sıkmayın canınızı.

tekrar teşekkürler desteğiniz için, başarılar dilerim.

• Rorschach159
                            Rorschach159 Son düzenleyen:

Ben şüpheli tüm sorularımı yanlış saydım yaklaşık 12 tane 58 doğrum var o durumda yazılıya kalamam diyorum. Millet galiba şüpheli sorularını hep doğru sayıyor ben de doğru saysam 70 yapıyor sonra o beklenti açıklanana kadar artıyor bi bakıyorsun 52 doğru gelmiş yıkılıyorsun bence 70 netim var diyen arkadaşların akıbeti bu olacak

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                            -Rorschach in Watchmen

• G
                              guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @Avexer Son düzenleyen:

@avexer sizin nasıl netler hocam

• 1
                                1umut Son düzenleyen:

Ya bence artik alan sinavi filan olmasin ya. Herkes kapmis bu isi. Ne bileyim puzzle yapalim, koşu olsun, takla filan atalim. Alan sinavlarinda artik hem kpss hem diger sinavlar olsun belli bi kitle paso her seyi dogru yapiyor. Bence artik baska turlu yaristirilmanin zamani geldi. Güzel şiir okuyan kazansın mesela😁
                                Neymis bu alan ya😁

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                                • Osman Paşa
                                  Osman Paşa Son düzenleyen:

Benim asıl garipsediğim şey 90 kişiyi elemek için yazılıya ne gerek var? Direkt al işte mülakata zaten hemen hemen herkes aynı seviyede. Garip.

Your love makes me strong, and your hate makes me unstoppable.

“Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum,
                                  Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!”

“Azmin neden bu kadar süreksiz,
                                  Sen mi yoksa davan mı yüreksiz.”

Termîhim bi-hicâratin min siccîl.

mahmut.htt B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • D
                                    deulu Son düzenleyen:

45 alan 18 gkgy hiç ümit yok değil mi ?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • mahmut.htt
                                      mahmut.htt Sayıştay Denetçileri @Osman Paşa Son düzenleyen:

@osman-paşa ya da 135 kişiyi ele 90kişi kalsın mülakata

Osman Paşa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Osman Paşa
                                        Osman Paşa @mahmut.htt Son düzenleyen:

@mahmut-htt yani yaptığına değse hiç değilse. bence o bile az. 90 ya da 135 kişiyi elemek için yazılı sınav çok gereksiz geliyor bana. bilemiyorum.

Your love makes me strong, and your hate makes me unstoppable.

“Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum,
                                        Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!”

“Azmin neden bu kadar süreksiz,
                                        Sen mi yoksa davan mı yüreksiz.”

Termîhim bi-hicâratin min siccîl.

• C
                                          chia87 Yasaklı @deulu Son düzenleyen:

@deulu puan olarak aynıya denk geliyoruz umarım umut vardır

• R
                                            rintintin Son düzenleyen:

Friedman ve ekonomik sınıflandırma sorusunu göz göre göre yanlış yaptım. Bu iki soru yüzünden dışarda kalacak gibi hissediyorum. Gerçi 225 sayısı da o kadar az ki bunu da düşününce hayatta giremezsin diyorum. Her türlü sıkıntı en iyisi sayıştayı kafadan silmek :))

• 1
                                            • 2
                                            • 244
                                            • 245
                                            • 246
                                            • 247
                                            • 248
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 246 / 322
                                            • İlk ileti