Özel sektör maaşları 2018
-
@duyguuu37 10 yıl gerekiyor
-
@fernando-reges vdk dan gecisi sordu arkadas hocam ben onu bilmiyorum dogrudur sagolun
-
Özel sektör maaşları başlığında bile önce kamu vurgusu sezdim.
-
Kamu ve özel sektor arasında başlangıç maaşlarını kıyaslamak epey anlamsız. 2 bine çalışıyorum diye ağlayan arkadaşlarınıza 10 yıllık maaş beklentilerini sorun daha iyi sonuç elde edersiniz
-
@isildur bir de sadece maaş üzerinden değerlendirmek sağlıklı olmayabilir. Kamu da b seviye dil tazminatı 60 lira civarı özelde ortalama 400 tl.
-
@hgrotius Bak hocam bu bana bir şeyi hatırlattı. Özeldekilerin bir de böyle yan hakları söylememe huyu vardır. 4 bin alıyorum der sonra bir öğrenirsin senede 20 bin prim alıyor falan
-
Kendimi tarla tapana verecem arkadaş. Toprak bana her istediğimi verir.
-
@isildur benim de başıma gelmişliği var. Sene sonunda genellikle şirket karının bir kısmını prim olarak dağıtıyor.
-
Çalışanını en mutlu eden firmaları sıralamışlar:
2000 üzeri personel çalıştıran firma kategorisinde:- Vodafone İletişim
- Hilton Oteller Zinciri
- Kuveyt Türk Katılım Bankası
- H&M Mağazalar Zinciri
- Turkcell Global Bilgi AŞ
500 ile 2000 personel çalıştıran kategoride:
- 3M
- Decathlon
- Sahibindencom
- Glaxo Smith Kline (GSK, ilaç sektörü)
- Hayat Varlık Yönetimi
250-500 çalışan sayısı kategorisi
- AbbVie (ilaç)
- Novartis
- AstraZeneca
- Magna Seating Türkiye (otomotiv)
- Kariyernet
- Boehringer Ingelheim
- Nielsen Türkiye (ilaç )
- Hilti
- Organik Kimya
- Fevzi Gandur Group (lojistik)
Az çok tahmin edebileceğiniz üzere dijitale yatırım yapan kariyernet, sahibinden gibi firmalar listede tırmanmaya başlamış. Gittigidiyor ise 50-250 personel çalıştıran firmalar kategorisinde birinci sırada. Kişisel tavsiyem bu firmalar personel alımı ilanı açtığında mutlaka şansınızı deneyin derim.
-
@evandro hocam Doğuş Grup ve Anadolu Birlikte de 2000 üzeri ve çalışanlar çok büyük oranda mutlular diye biliyorum!
-
@antimülakat iki bin üzeri maaş veren çok firma var ama bunun yanı sıra personele saygı duyan firmalar burada listelenmiş. Özel sektörde maaşı düşük biri kolay kolay mutlu olmaz ama tek kriter maaş değil insan yaptığı işe saygı duyulmasını da istiyor.
-
@evandro 2.000 üzeri personel çalıştırıyorlar bünyelerinde anlamında söyledim hocam. 2 bin tl şeklinde anlaşılmış!
-
@antimülakat söylediğinizi anladım ama maaş tek kriter değil diye eklemek istedim.
-
@antimülakat yalnız şu an yanlış anladığımı fark ettim yani maaş demediğinizi şu an anladım
-
@antimülakat
Dost dost diye nice nicesine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır! -
@genclerbirlikli hayır olsun hocam! Biri bir kelek mi yaptı bilelim, ona göre safları sıklaştıralım.
-
@antimülakat kelek yapan çok.
-
Özel bi bankada çalışıyorum 3600 maaş 400 tlde setcart alıyorum ama YSK müdürü olmak istiyorum
-
UX Designer 4. yılı kartla şunla bunla 9k
Jr. Web Analyst 2200
Kamu bankasında uzman yardımcısı 3-3,5 sanırım bundan pek emin değilim çok denk gelip de konuşamadık. -
İibf mezunuysan dostlar devlette calısmaliyiz.Yoksa siz bakmayin dogus hilton banka buralarda calısan dostlarimiz sınav mulakat asmasi olmasa yani gecisler bedava olsa hemen gecis yaparlar kamuya.Bunu bnde kabu etmiyordum ama sonra iibf mezunu özelde cok mutlu degil bunu gordum hangi pozizyon olursa olsun.Ama muhendis ol özelde buyuk firmalarda zaten direk yonetici oluyosun