GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
- 

@daedalus Teşekkürler 
- 

Zonguldak Guy . 
- 

Arkadaslar simdi su kira sorusunun cevabi 649 a 480 miymis 
- 

@dovunque hocam net bişey yok. Alican hoca diye.ol.gel. demiş. Başka bir hocada gaag. Demiş. Net bişey yok yani 
- 

@baybatur hergun yeni bise cikio bayram kotu denk geldi bi aciklansaydi oldubveya olmadi nese hayirlisi bakalim 
- 

@baybatur hocam sizin a grubu muydu kitapçık. 
- 

@dovunque o soru gayet net , ikame mal tamamlayıcı malı tartışmak gibi bir şey 
- 

@james-buchanan hocam a idi ama şık lari pek hatirliyamam ben ya şık soracaksan 
- 

@baybatur valla hocam is lm 4.bölge sorusu d yaptım. onu soracaktım. fazla fazla diyordu ama bi arkadaş a şıkkıydı dedi. 
- 

@james-buchanan yok hocam bende son şık yaptım onu hatırlıyorum. D yaptım yani. 
- 

@james-buchanan a da artar artar yoktu sanki. Son iki şık artar artar ve azalır azalır di öyle hatırlıyorum 
- 

@baybatur hocam allah razı olsun. önceki sayfada bi arkadaş a şıkkı dedi moralim çok bozuldu o yüzden. d yaptım bende. 
- 

@james-buchanan kesin A şıkkı olacak A grubunda. Ben A dan D olarak değiştirdim o soruyu malesef gitti 
- 

@baybatur hocam o mikro sorusu dizin dediğiniz, is LM sorusunu sormuş o da A grubundan A şıkkı. %100 eminim ikisi arasında gidip gelip D yi isaretledim 
- 

Samsun icin guy anketi yapildi mi ? 
- 

@samsunguy hayir siz samsun icin girdiniz sanirim kac dogrunuz var ? Bende samsun icin girdim 
- 

@james-buchanan o soru a kitapçığı a şıkkıydı. Mal talep fazlası ve para talep fazlası. 
- 

@edmilson28 bir aksilik olmazsa 85 dogru sizin nasil 
- 

@james-buchanan a şıkkı dostum yüzde yüz eminim 
- 

@istatistikçik Bende Muğla yazdım Yüksek beklememe rağmen 80 üstünü görse bile 85 i falan bulacağını sanmıyorum Muğla'nın.