2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kenan-komutan sakin ol şampiyon
-
@kenan-komutan kpssden beklentiniz nedir peki
-
@kenan-komutan ben tatmin olaylarını aşalı çok seneler oldu. sınav kazanmakla tatmin olunmaması gerektiğini anlamasın önce. sana gerekli açıklamayı yukarıda yaptım, sağlıcakla.
-
Mantığım alan ağırlıklı 63’lere kadar iner diyor. Burayı okuyorum herkes 70 üzeri diyor. Ayrıca ikinci sınav ilkine göre bana da kolay geldi. Çok ilginç şeyler oluyor azizim. Mantık has left. Neyseki açıklanmaya az kaldı
-
@1umut 90 gkgy 114 civarı alan ama sınavdan önce 90 alan netine razıydım.
-
@murky ben 52+20 yaptım ama bu sınav gerçekten zordu yani öyle böyle değildi çok zordu benim ancak 72 yaptığım yerde 60 yapanın bile şansı vardır.yazdiklarinin özeti
-
@kenan-komutan kardeş bak en baştan tekrar anlatacağım. neyi anlamıyorsun biliyor musun? ben bu sınava zor demedim. ben bu sınavın kolaylığı ya da zorluğu hakkında hiç yorum yapmadım. sadece bu benim girdiğim 3. sayıştay sınavı ve 3 sınavda hemen hemen aynıydı. belli bir noktadan sonra artık neyin ne olacağını anlayabiliyorsun. daha fazla polimik olmasın, hakkında hayırlısı.
-
@murky Boşver hocam hiç dikkate alma. İlk iletisiyle belli etti zaten kendini. Yazıp dursun kendi kendine. Diğer arkadaşlara da tavsiyem tahrik edici mesajlara cevap vermemeleri. Mesleğe yakışır üslupla devam edelim konuşmaya.
-
@kilici doğru söylüyorsun 60 la kapatır deseydim her iletimi beğeniyordum şimdi ama ben bunu göze aldım zaten.
-
Arkadaşlar kenan adlı arkadaş troll ilk entrysinde 47+24 yaptım, sondan bir önceki entrysinde ise 52+20 yaptım diyor. Böyle insanlar gerçekten kötü insanlar. Çünkü böyle bir zamanda trollük gerçekten çok ahlaksızca oluyor. Çünkü insanlar hayalindeki mesleğe erişmek için geceleri uykusuz kalıyor. Neyse anlatsam da böyle insanlar anlamaz. Siz anlamadınız ben de anlatmıyorum. Neyseki forumdakiler bu tarz insanlara uyanmış vaziyetteler.
-
@osman-paşa o murky nin doğruları onun ağzıyla yazdım ama nerdeee
-
@osman-paşa hocam kenan komutan murky'nin netlerini yazmış o iletide.
-
@kombassankoma haydaa alıntı yapmayıp neden böyle bir şey yapılır ilginç.
-
@kenan-komutan sakin ol şampuan alıntı yap bir dahakine karıştırmayalım
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kenan-komutan kardeş bak en baştan tekrar anlatacağım. neyi anlamıyorsun biliyor musun? ben bu sınava zor demedim. ben bu sınavın kolaylığı ya da zorluğu hakkında hiç yorum yapmadım. sadece bu benim girdiğim 3. sayıştay sınavı ve 3 sınavda hemen hemen aynıydı. belli bir noktadan sonra artık neyin ne olacağını anlayabiliyorsun. daha fazla polimik olmasın, hakkında hayırlısı.
hcam neden cevap vermeye tenezzül edip de daha çok canınızı sıkıyorsunuz ki? boşverin ya
-
Yalnız bu iş güzelmiş pek hazırlanmayıp yüksek yapmak. Bunu kaymakamlık sınavında mı yapsak ne dersiniz işe yararmı ?
-
@kenan-komutan, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kilici doğru söylüyorsun 60 la kapatır deseydim her iletimi beğeniyordum şimdi ama ben bunu göze aldım zaten.
varsayalım söylediğiniz gibi yapılıyor, bu şekilde mi yazılır?! çok terbiyesizsiniz, büyük nezaket yoksunusunuz ve feci halde empati eksikliğiniz var.
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
hcam neden cevap vermeye tenezzül edip de daha çok canınızı sıkıyorsunuz ki? boşverin ya
size söyleyip kendim cevap verdim, gerçekten çileden çıkarıyormuş insanı
-
Ağrı kesiciler & NSAI empati duygusunu azaltıyor. Ağrıyı yolunu durdurmak, karşı tarafın ağrısının algılanmasıni zorlaştırıyor.
(From Painkiller to Empathy Killer: Acetaminophen (Paracetamol) Reduces Empathy for Pain” by Dominik Mischkowski, Jennifer Crocker, and Baldwin M. Way in Social Cognitive and Affective Neuroscience. Published online May 5 2016 doi:10.1093/scan/nsw057)
-
@cesss size mantıklı cevap verecem.az calisma olayi kamu hukukunda tutmuyor hocam hepsini ezbere bilmek lazım benim patladığını yer kamu hukuku ve vergi oldu.maliye yi gazi kitapevi den çıkan fiskal maliyeden çalıştım vergiler hariç hepsi dogru,muhasebeyide murat fasikülden çalıştım 2 tane analiz sorusu yanlış formülleri ezberlememisim.ben bu 125 sayfalık notlara çalışırken arkadaşlarım 1000 er sayfalık Ferhat Yıldız ve 4t maliye çalıştılar şimdi hepsi pişman.ama bende klasik sınavda patlarım muhtemelen.