GUY ANKARA 2018
-
@walrass06 hocam yüksek puanlı derken iyiler hep dağıldı illaki yüksek yapan var ama ben Ankara’nın 80+ olacağını sanmıyorum ama çok düşeceğini de düşünmüyorum
-
@şampiyon ben hiç bir ilin 80 olacağını sanmıyorum sayı çok olan yerlerde daha da düşer
-
@walrass06 kesinlikle öyle sınav geçen senelere göre farklıydı ve böyle olması daha güzel oldu artk soru ezberlemek değil çalışanın bilenin kazanacağı bi sınav oldu Guy deyip geçmemek lazım artk Ankara sayı az olsaydı eğer 80 + olurdu ama 170 kişi 340 büyük bi rakam diğer şehirlere göre
-
Ne yaptınız başkentin asi çocukları Benim max 79 gelir.2 tane arkadaşım kaç beklediklerini söylemiyorlar çok kötü diye de kesin beni geçerler umarım 80 i geçmez 🤲
-
Selam herkese. Dguy ve Guy sınavlarına girdim. Dguy daha zor geldi bana. Dguydan 80-82 bekliyorum. Guy 85-90 arası bekliyorum
-
Arkadaşlar çoğu kişi benim gibi mi düşündü acaba ki düşünmüşse hepimiz için çok iyi olur. Ben atanma şansımın ankara yazarsam daha yüksek olur diye yazdım nihayetinde dguy vmy![alt metni](görsel url) guy hepsi ankara. İllaki yedekten de gelir dedim.
-
@fişek-morgen bende olurda dguy kazanırsam bunun yerine yeni birini nereden bulacagiz deyip almazlar diye düşünüp Ankara yazdım.
-
@fişek-morgen vmy ankara derken hocam? Sadece ilk %5 ankara diye biliyorum bu alımın hepsi mi ankara da çalışacak?
-
@hickskaldor yüzde beş işte umut
-
Dguy 80 bekliyorum, Guy Ankara muallak soruların durumuna göre 79-84 arası
-
Dguy 75-80 bekliyorum,Guy 84-87 arası bekliyorum.Ankara kaca düser
-
Ankara niye sessiz tahminleeiniz neler?
-
@zenginmemur ankaralılar milli kütüphanede mülakat hazırlıklarına başladı bile ondan:)
-
Ankara 80 altı mı üstü mü gelir sizce
-
en düşük 79 olur ama en yükseğini bilemiyorum
-
Ankara yazanlar heyecan var mı?
-
Arkadaşlar açıklandı sınav, hepimiz için hayırlısı olsun
-
80 le kapamış mülakat ne zaman olur acaba
-
@samet06 dguy 75 guy 84 geldi. Şok oldum
-
inşallah hakkaniyetli bir mülakat olur hepimiz için hayırlısı olsun...