2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@haticeaydinn tesekkür ederim çok sağolun:)
-
Kpss p3 80 üstü olanlar mülakatlı alımlarda lisereye kalır. Gelecek sene yapılacak memur alımı için mülakata kalma puanı 77-78 civarına gelir. Merkezi atama, 4001 90’ı baya bir düşmez ilk izlenimlerim bu şekilde.
-
@aliveli 4001 değilde bölüm şartı isteyen alımlardaki görüşün ne hocam ?
-
@hoffafd hangi bölüm? Bölümden bölüme çok değişiyor.
-
@aliveli İşletme mesela. 84,27 ile şans var mıdır ?
-
Isletme mezunuyum puanim 89.88 geldi. Siralamam 4600 lerde siralama nasil iyimi kotu mu bilemedim
-
Ekonometri bölümü mezunuyum utanarak yazıyorum 78.75 geldi hiç şansım yok galiba napalım kpss den ekmek yoksa bize
-
@isltme-tgb İlk merkezi atamada atanırsınız
-
@haticeaydinn hocam işletme mezunu özel olarak memur alımı yapan çok kurum yok ama sonuçta P3 puanıyla alım yapan çok kurum var ,merkezi ilk atamalarda zaten imkansız, ama bir yere girersiniz açıkta koymaz sizi.
-
iktisat mezunuyum puanım 88.04 sıralamam 8388 merkezide atanabilir miyim? 90 ın altına düşmez diyolar ümidim yok açıkçası
-
Elektrik Elektronik Müh. mezunuyum ,
Puanım : 91.448
Sıralamam : 2670
Atanma şansım nedir bilgi verirseniz memnun olurum .. -
@aliveli inşallah
-
@Antimülakat hocam maliye mezunuyum p3: 88,9 puan ile merkezi alımda sizce şansım ne olur ve hangi kadrolara yerleşebilirim ? bir fikir verirseniz sevinirim..
-
Arkadaşlar ben kpss sonucuma bakamıyorum baktığınız sayfa yayından kaldırılmış olabilir diyo sizlerde de var mı böyle bi durum eski sonucuma da bakamıyorum
-
@gazialabörü Hocam bence 98 puan alsaydınız atanma şansınız olurdu ama bu puanla biraz zor
-
@north-remembers o zaman vatan sağolsun hocam, nasibimize eyvallah deriz ama ben size değil bu konuda görüşünü merak ettiğim @Antimülakat hocama sordum soruyu, ama siz de sağolun
-
@gazialabörü hocam o puanla merkezi atama en geç ikinci de dahi gelir. DHMİ iktisat işletme şeklinde belirtmez ise en ideali odur.
-
@antimülakat cevabınız için sağolun hocam Allah razı olsun, inşallah dediğiniz gibi olur bakalım.
-
Ekonometri mezunuyum 88.4 geldi umarım 3. De gideriz bi yerlere
-
@lysippe04 ciddi değilsin inşallah 90'a yakın puanın