2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Ben GUY'a hiç başvurmadım, öncelikle bunu bir söyleyeyim. Genç işsizliğin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda elbette ki doğal olarak insanlar önüne çıkan her fırsatı değerlendirmek ister. Kimseye bir şey diyemeyiz. Sınav tarihinin değiştirilmesi haklı bir talep, umutsuzluk vermek istemem ancak bankanın değişiklik yapacağını hiç sanmıyorum. Umarım en yakın zamanda bu işsizliğe bu çözüm buluruz.
-
Alimin cogu gm mi olur yoksa subelere mi alim olur bu konuda bilgisi olan var mi
-
Sınavın zorluk derecesi nasıl bilgisi olan var mı ?
-
Girilecek hiçbir sınavın garantisinin olmadığı bi zamanda her sınav çok kıymetli. Vmy ile çakışması uzdu.
Vmy ye girecek kemik kadro sayılan 2500 kişi olmayacağı için puanları düşebilir bu da iyi haber -
@veblenist Fena hocam fena. Kiralara bakıyorum da düzgün bir evde yaşamak çok zor.Yol her türlü çekilecek bir dert. İşsizlik bu dertlerden daha kötü sanki.
Bunların yanında şöyle bir şey var zamanla kazanç artacağı için aşılamaz şeyler de değiller. Ama olur da metrobüse mecbur kalacağım bir yerde çalışacak olursam.İstikamet aşkın başkenti Beylikdüzü :)) -
@hamzaömerhalid zor değil gayet yapılabilir bir sınav
-
Askerlik şartının detaylarını nasıl öğrenebiliriz. İşe başlama tarihine kadar tecil istiyor ama işe başlama tarihi ne zaman?
Benim tecil 30 ekime kadar. -
Mufettis alimina uzun yillardir cikmadi ziraat bankadi acaba baska ilan gelir mi diye merak etmeye basladim
-
@fablo Sanırım bu sene de gelmeyecek teftiş ilanı
-
@onuktekin vallahi hocam ben de bilmiyorum ne olacak böyle ya. Kazanç artsa bile bazı şeylerin telafisi yok. Yollarda Kaybedilecek zaman, kalabalık bir ortam, İstanbul gibi yoğun ve makineleşmenin en üst düzeyde olduğu bir şehir, her yer insan. Yanlış anlaşılmasın ben İstanbul hayranıyımdır. İki yıla yakın da yaşadım ama... bitmez “ama”larım.
-
Nerdeeeee vakıfbank gibi 50 tl sınav ücreti alacak banka
-
Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) Geçen senenin sınavıyla ilgili başlık.
-
Anlayamadığım tek şey şu: herkes kendini düşünüyor ve karşı taraf kendi çıkarına uymayan bir görüş ya da talep belirtince hemen bencillikle suçlanıyor.kendini düşünmek garantiye almak suç mu?
Sınav vmy ile aynı güne denk geliyor evet.vmy sınavına girenler buna giremeyecek evet."sınav tarihini değiştirelim biz de girelim bize haksızlık olmasın."diyorlar ona da evet.ama onlar bunu isteyince kendilerini, geleceklerini düşününce bencillik olmuyor ama bir başkasının "sınav tarihi değişmesin puanların düşmesi işimize gelir" demesi bencillik oluyor. -
@byteks1, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Askerlik şartının detaylarını nasıl öğrenebiliriz. İşe başlama tarihine kadar tecil istiyor ama işe başlama tarihi ne zaman?
Benim tecil 30 ekime kadar.Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
-
@byteks1 işe alım demis baslama dememıs ben öyle hatırlıyrm yeniden bak istersen
-
@kpssiktisat baktım şimdi işe alım tarihi yazıyor. Bu mülakat bitip dosya teslim tarihimi yoksa sınavın yapıldığı 11 ağustos tarihimi. Erkek adaylar için çok kritik bir olay.
Not: İşe başlayınca yardımcılıktan uzmanlığa 4 yılda geçiliyor. Ziraat bankası 4 yıl askerlik tecili yapıyor.
-
Arkadaşlar net bir cevap göremedim, iki sınava toplam 200 tl mi yatırmak gerekiyor ?
-
SINAVIN ERTELENMESİ ÖYLE KOLAY BİŞEY DEĞİL BU 1
AYRICA KPSS DEN YÜKSEK PUAN ALANLAR HEM1000 KİŞİLİK GUY HEM 500 VMY E GİRECEKLER BIRAKIN DA DİĞERLERİ ZİRAATA GİRSİN BU DA 2. -
@byteks1 güzel soru yanlıs yonledirmek istemiyorum benimde kasımda insan kaynaklarıyla konusmak lazım.
-
@antoniogramsci evet