TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Iktisat soru bankası yardımı!

KPSS A
    26
    93
    35498
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen:

@Rorschach159 Valla en azından okulda görmüşsün de bi fikrin var, ben bir Uluslararası İlişkiler mezunu olarak neler çekiyorum. Zamanla oturacaktır, yılmadan çalışmak lazım. Ben en azindan birkac ders de olsa bu işin hikaye gibi anlatabilecek şundan dolayı şu maliyet kayıtlarını yapıcaz, şundan sonra bu gelir, mizanı şu şekilde hesapları şu şekilde yapıcaz diye hikaye gibi bu işi anlatabilecek birileri varsa çevrende yardım almanı veya en azında 1-2 ders de olsa birinden ders almanı tavsiye ederim. Yoksa pratikleştirme sureci çok uzuyor. Ama bence o soruları güzelce benimseyince çok şey öğrenmiş oluyor insan. Umarim kisa zamanda en guzel sonucu alirsiniz. Hem parayla satin alinacak bircok kitaptaki ornekten daha kapsamli ve yorucu sorular onlar:)

Rorschach159 M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Rorschach159
        Rorschach159 @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal 1.sınıfta almıştım muhasebe o zaman hocamız siz şimdi bana sövüyorsunuz test yapmıyorum monografi soruyorum diye ama 4 yıl sonra bana dua edeceksiniz demişti aslında onun notlarını tutmuştum ben muazzam anlatım vardı o notlarda hocamın sesi hala kulaklarım da ama notları kaybettim eksik yerleri oturtamıyorum vergi müfettişi kuzenim var o izne çıkacak ben yardımcı olurum dedi onu bekliyorum işte

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
        -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen:

@Rorschach159 Bence kesinlikle yardım almalisin madem boyle bir firsatin var elinde. İşin hikaye kısmını öģrenince gerisi hesaplari tutmayi hizlandirip pratiklesmek. Yardim alarak cok daha kisa surede yol alirsin. Yani benim fikrim bu yönde. O monografileri de bittikce tekrar tekrar çözersen sinavlar icin fazla bile yani. Iyi calismalar dilerim, başarılar ☺

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Rorschach159
            Rorschach159 @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal Yardım ve öneriniz için asıl ben teşekkür ederim. Allah gönlümüze göre versin inşallah

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
            -Rorschach in Watchmen

• H
              Hipokrat Son düzenleyen:

@Rorschach159 monografi için evet hocam.eyvallah sağolasın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
              • T
                Teklif eğrisi @niloya Son düzenleyen:

@edgeworth hocam tufan hocanin cozumlu soru bankasi var mi iktisat icin?ben sadece konu anlatimi var diye biliyorum

niloya 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • niloya
                  niloya @Teklif eğrisi Son düzenleyen:

@crowdıngout iktisat çalışma kitabı diye çözümlü soru bankası var hocam

• M
                    maliyeciadayi @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal aynen hocam aynen bende uluslar mezunuyum bölümümüz zevkliydi ama şu an lanetler yagdırıyorum
                    bazen keske maliye falan okusaymısım diyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • davetsiz
                      davetsiz Son düzenleyen:

Arkadaslar su an icin monografi lazim olmamasina ragmen neden monog cozmemizi oneriyorsunuz..?
                      Sebebi neydi ki😃

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

• Rorschach159
                        Rorschach159 @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz Monografi çözmeyi başardığın an test kpss smmm ne olursa nerede olursa olsun tüm muhasebeyi gözün kapalı çözersin o yüzden

-Rorschach in Watchmen

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • davetsiz
                          davetsiz @Rorschach159 Son düzenleyen:

@Rorschach159 Iktisat soru bankası yardımı! içinde söyledi:

@davetsiz Monografi çözmeyi başardığın an test kpss smmm ne olursa nerede olursa olsun tüm muhasebeyi gözün kapalı çözersin o yüzden

Hadi ya😕😕
                          Muhasebem vasat ustu. Gecen sene denemelerde iyi yapmama ragmen bir cok arkadas gibi patladim yoksa 90a vuracaktim. Ama monografiyle tanismak daha nasip olmadi. Sanirim bu bana iyi gelecek vakit kaybetmeden baslayayim eyvallahh..

• Rorschach159
                            Rorschach159 @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz En olmadı klasik kurum sınavların da her türlü avantajlısın herkes ilandan 45 gün sonraki sınava konuları yetiştirmeye çalışırken bi yandan monografi öğrenecekler sen her türlü avantajlı olacaksın 😄

-Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • davetsiz
                              davetsiz @Hipokrat Son düzenleyen:

@Hipokrat Iktisat soru bankası yardımı! içinde söyledi:

@davetsiz kitabı kullandın mı kardeşim artıları neler bahseder misin?

aylar sonra merhaba 🙂 kitabı aldım kullandım buraya gelip bilgi de vereçektim ama başlığı bulamadım 🙂 kitaptan çok memnunum hemen alın 🙂

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 4
                              • 5
                              • 5 / 5
                              • İlk ileti
                                Son ileti