MESLEK TANITIMI: Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Hakkında Her Şey!
-
@rmznn kardeşim birebir örneğine rastlamadım. Ama özlük hakları denk iki meslek arasında sorun çıkacağını sanmıyorum
-
@paretowilfredo bi süredir bu konuyu araştırıyorum,bakanlığı da aradım fakat hep farklı cevaplar alıyorum. Net bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkür ederim.
-
İlan ne zaman gelir hocam bi tahmin yada duyum var mı
-
Arkadaslar noldu ilan bilgi verir misiniz
-
daha iş başı yapmadılar diye biliyorum oyüzden ilan için süre var diyebiliriz
-
Bugün bu sitede hiç iyi şeyler okumuyorum biri diyor vmy eylülde biri diyor duy için erken yakında guy içinde 2018 denirse ben çeker giderim
-
Bi haber yok mu duydan
-
@Ülkü Maliyede kıpırdayan yaprak yok
-
10 yıl sonra ymm sınavına girme hakkı verilen ünvan hangisidir pekı :S
-
@hussle vm
-
Ocak ayınıda bitirdik maliyeden halen ses yok
-
kutluay kararlı twitterda maliye bakanlıgı 2017 için 650 defterdar uzmn yrd.kadrosu aldı diye twit atmıs
-
@tuuba42 bu adamı tanımıyorum ama yazdan beri ismini duyuyorum ve sürekli bi kadro açıldığını haber veriyor kitap falan mı satıyor acaba
-
@zweig hocam kendi kpss kursunda calısıor kaymakamlıkta falan tüyo nun yazarlarından sanırım
-
@zweig MESLEK TANITIMI: Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Hakkında Her Şey! içinde söyledi:
@tuuba42 bu adamı tanımıyorum ama yazdan beri ismini duyuyorum ve sürekli bi kadro açıldığını haber veriyor kitap falan mı satıyor acaba
Kitaplari var evet inanilmaz reklamcidir kendisi
-
@davetsiz nedense bu hocalar çok şaşırtmıyorlar
-
@paretowilfredo bundan bi ses yok mu
-
Şu rakamları birisi bir kenara not alıp, her aynı sayıda gelmeyen ilan için kendisine aradaki farkı twit atsın sadece yazıyor, tutması önemli değil, umut tacirliği ile insanları zinde tutup kitap satışının devamını sağlamak. Ne kadar kötü bir dünyası var, umarım o ilan gelirde ben bu sözlerim için utanırim ama gelmezse sen daha hangi gelmeyecek ilanlar ile insanların umutlarını sömüreceksin!
-
@Antimülakat hakaret içermeyen sadece sitem içeren twitim için engelleyen hocaya mı? Valla biz yemiyoruz artık ama arkadan gelen yenilere Allah kolaylık versin
-
Defterdarlıkta mi alım yapmayacak Maliye Bakanlığı 0 alımla mi kapatmaya niyetli koca yili bi duyan bilen varsa söyleyebilir mi