Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Ayrıntılı özgeçmiş kariyer sitelerindeki tarzda mı olacak?
Yoksa kendi el yazımızla komposizyon şeklinde mi olacak?
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? -
Arkadaşlar psikolojiden p8 istiyor ancak puan türleri değişikliği sebebiyle ilanda da bir değişiklik yapılma ihtimali var mıdır? Yoksa yeni puan türleri bundan sonra yapılacak sınavlar için mi geçerli olacak?
-
@username 2017 KPSS sonrası değişiklik. Günümüze etkisi yok
-
@username bu sene olan ilanlara yansımaz, 2017 sonrası uygulanacak puan türleri. Kpss sonrası yapılan sınavlarda uygulaması olacak.
-
@paretowilfredo hocam sgk mülakatım 13 şubatta eğer çasgeme puanım yeterse mülakatları 13-14 şubatta olacak çakışma ihtimali var. Eğer listeye girersek mülakatı 14 şubatta olabilmesi için ne yapabilirim. Başvurular 27 ocakta bitiyor. Muhtemelen şubatın başında belli olur. Bundan önce hareket etmem lazım.
-
Kardesim belli olur olmaz gunun ayni olursa casgemle iletisime gecerek sonraki gun icin talepte bulunabilirsin. Bakalim o gun gelmeden net bir sey demek zor. Vakti gelince bakalim
-
@paretowilfredo Tamam kardeşim öyle yapalım sağolasın
-
Dostlar hukuk alaninda puanim 85.5 .
Sizce basvurayim mi sira gelir mi? -
Ek olarak cv yi elde mi yazdiniz arkadaslar ? Nasil yaptiniz?
-
@Ötüken branş sıralamanız iyise başvurun birşey kaybetmezsiniz. CV yi word üzerinden yazıp çıktısını aldım.
-
@Çekonomist teşekkür ederim hocam
-
@Çekonomist kompozisyon seklinde mi yazdiniz hocam son sorum
-
@Ötüken yok hocam madde madde yazdım.
-
bu hafta içi liste açıklanır herhalde arkadaşlar, kurumu aradım birkaç kez, telefonu açmadılar. çalışma ekonomisi kaçta kapatır dersiniz.
-
@amber başvururken sorduğumdaşubatın ilk günleri belli olur denilmişti. Mülakatlar 13-14 şubat olduğu için bu hafta içi açıklamaları lazım. Tahmin etmek zor bekleyip göreceğiz
-
Usengeclikten basvurmadiydim ceko 88 ve altında kapatirsa kendimi intihar ederim
-
mülakatların başlamasına 11 gün kaldı, ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba?? Bilgi alabilen oldu mu hiç?
-
@vega ben de sıra gelmez nasılsa diye bilgi teknolojileri kurumuna başvurmadım 87 küsür puanla, 85 puanla kapattı sıralama..hala vicdan azabı duyuyorum elden başvuru olunca o şekilde düşünüp başvurmayan çok kişi olabiliyor, o yüzden düşük kapatırsa şaşırmıcam..
-
Listedeyiz ancak sgk mülakatı ile aynı gün ne yapabilirim. @paretowilfredo hocam sizde listede misiniz
-
@Çekonomist linki yollayabilir misiniz