2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bugün arayan var mı ne diyorlar
-
@i̇lanbekleyenbiri ben aradım hala hareketlilik yok diyorlar.
-
Bugün bakan ve bakan yardımcısının yorumlarına mı yazacağız yoksa etkinlik kararına devam mı?
-
@istatistikçik ne zaman oldu ki
-
Arkadaşlar 10 tane atıp bırakalım. Gazete ilanı için ve öncesi arkadaşlar zaten dün vardı bugün de bir kısım var anlıyorum onları ama hiç katılmayan her zamanki gibi yine yok. Bence bu da vebaldir. Oturduğu yerden sadece ders çalışarak atanmayı beklemek de vebaldir. Şu sınava giren kişiler bence belirli bir zeka seviyesinde yani farkındalığı yüksek kişiler. İllaki şu durumdan rahatsız olup katılabilirlerdi ama olmayınca olmuyor işte. (durumu müsait olmayan, mecbur işi olanlari kastetmiyorum)
-
@falanfilan Dguy a giren çoğu kişi atanan merkez kadro isteyen kişilerdi şuan kadrolu olanların çoğu dguy a girdi tamam onlar twit atamaz umrundada olmaz belki onları anlayabiliyorum ama guy a giren kardeşlerimiz neden bu kadar pasif onu anlamadım bu etkinlik sadece dguy için değil ki
-
ben artık hiçbir etkinliğe katılmama kararı aldım bugünden sonra şehrin haylaz çocuğu olmaktansa uslu uslu evimde sınavlarıma çalısırım . Dguy olmasa guy olur büyük ihtimal bu senede hatrı sayılır puan aldım. Atanmış olsam dahi bütün ilanlara da başvuracam guymuş dguymuş sgk mış hiç fark etmez . hatta yapılan etkinliklerin aksine atanmış olanlarla sınavlara başvurma etkinliği düzenliyecem aha hodri meydan kim ne derse desin artık . vebalmiş mebalmiş artık umrumda bile değil. biz burda günlerdir uğraşırken vebal değilde hakkımız olan ilanlara atansak bile başvurmak mı vebal
-
Yahu beyler bayanlar @can-mavi bu adam hali hazırda personel olmasına rağmen etkinlik düzenleyip katılımını yapıyor.Kim işsiz ben anlamadım hala yatıp bekleyenler var.Ya puanını çok yüksek ya da harbiden sallamıyorsunuz.
-
@duyguuu37 hocam arkadaş yüksek maaşlı uzmanlıkları soruyordu. Bayağı alıyorlar derken kastettiğim aldiklari maaş ti
-
@köşeminderi dguy a ben de girdim hocam benim gibi 1000 kişi vardır ilk kurum sınavına giren. Ayrıca guya girenlerin azımsanmayacak kadar kişisi dguy a da girdi. Hiç guy dguy ayrımına gitmeyelim. Katılmiyorlar işte. Memur veya özelde işçi olarak çalışanları saymıyorum ama burada hem işi olan hem de iş yuku olan kişilerin bile katıldığını gördüm isteyince oluyor. Ama tek dileğim şurada özellikle ocaktan beri ilan gelmesi için bir şeyler yapan kesimin bu kadrolara yerleşmesidir. Yoksa mumkunati yok unutamayiz
-
Yok arkadaş 3 5 kişi kendimizi yırtıyoruz bu nedir ya sınava girenlerin %10 u yazsa neler olur
-
Yakın zamanda açıklanmasıni beklemeyin diyen bi duyumcu vardı. Müsadenizle ben o arkadaşı yılın duyumcusu ilan ediyorum. Zira kim bilebilirdi ki gib bizi aylarca sürüncede birakacak.
-
Tükeniyoruz..
4 ağustostan beri hergün Gib sınav duyurularını ziyaret ediyoruz ortada birşey yok -
Hadi arkadaşlar devam .
-
Yani bu sınavlara giren kişilerin etkinliğe katılması lazımdı çoğunluk bile olamadık bakanın en son attığı milli maç twitinin altında bile bir elin parmağı kadar değil sayımız üzülüyorum şu durumumuza.
-
Şu etkinlikler için kılını bile kıpırdatmayan ve bundan da hiç rahatsiz olmayan insanlara diyecek bisey bulamıyorum. Umarim allah herkese hakettiğini verir
-
@mami1616 devam ettikçe sözler ağırlaşıyo bende
-
@karar daha kötü yere gidiyor hemde keriz yerine koyulmak . Ne bir hoca destek veriyor. Ne sınava girenler ben anlamıyorum neyi bekliyor bu insanlar. baktığında hep aynı kişiler twit atıyor. hep eleştirdiğimiz kişiler twit atarken bizden görüken hayinlerin sessiz kalmasını sindiremiyorum ...
-
Tag satın alalım ya da gazete ilanı herkes 5 10 TL ateşlesin bu böyle olmaz kitap için gruplar da gönderi altına neredeyse 1 tane yorum yazılıyor İİBF lilerde birlik beraberlik yok
-
@istatistikçik hocam bizlerde yuksek puanlar aldik ve bu pualarla bu sinavlara girdik,ben anlamiyorum destek olmayarak neye guveniyorlar,haberleri olmama gibi bur sey de olamaz dimi