HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum, karışıklık olmaması adına mülakatlar hakkında buradan konuşalım. İlk soru da benden gelsin Sürecin nasıl devam edeceğini bilen var mı? Grup mülakatı olacak mı?
-
grup mülakatı olmaz @Marshallgil ama mülakat tarihlerini ve nerde olacağını ögrensek iyi olur
-
Ataşehir'deki genel müdürlükte olacak demişler ama ne kadar doğru bir fikrim yok.
-
Daha öncesinde banka mülakatlarına katılan arkadaşlar biraz bilgi verirse güzel olur.:thumbsup_tone1:
-
Sadece İstanbul dami olacak mülakatlar ?
-
@Marshallgil sınav sonucuna nasıl itiraz edecegiz bilen var mı?
-
@Akif-Arslan İlan metninden anlaşılmıyor hocam yarın İK ve ATAAÖF ile iletişime geçip öğrenmekten başka çare yok
-
bence bölgelerde olacak mülakatlar fakat bekleyip görecez artık
-
@ncbb daha önce bölgelerde olmamış hocam genel müdürlükte olmuş. Tabi bu dediğim İç Kontrolörlük içinmiş
-
@Marshallgil hocam geçen seneki ekstrem bir durumdu.2012 de nerde yapılmış onu ögrenmek lazım
-
@ncbb Ankara'dır çünkü o zaman Genel Müdürlük Ankara'daydı
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım herkes hakettiğini alır. Benim gibi ilk defa mülakata girecek olan arkadaşlara tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok iyi olur. Nasıl hazırlanmalı, ne yapmalı?
-
Daha önce bir çok özel bankanın teftiş mülakatına girdim. Mülakatlar genelde konuşma gibi geçiyor özel bankalarda, alan bilgisinden soru sorulmuyor.
İlk defa bir devlet bankası mülakatına giricem onun içinde duyduklarım şu yönde "10-15 dakikalık bir mülakat olacak kişi kendisini tanıtıcak ve çok çok az alan bilgisi sorusu soruluyor(muş). Genelde Borçlar Kanunu, Kıymetli Evrak Hukuku, Banka muhasebesiyle ilgili oluyormuş"
-
Istanbul'a alımların çoğu genel müdürlüğe mi olur var mı bir duyumunuz?
-
@eylül büyük ihtimalle. 2013 yılında Genel Müdürlük Ankara'dan İstanbul'a taşındığından beri bir açık var. Ayrıca Halkbankası uzman yardımcılarını genellikle Genel Müdürlük-Bölge Müdürlüğü ve Ticari Şubelerde görevlendiriyor.
-
Bir de yeterli sayıya ulaşılamadigi için puanlar da düşürüldü ya mülakata katılanların çoğunun ise alınacağına yorabilir miyiz bunu?
-
Acaba kontenjan kadar mı alındı yoksa bir kaç katı falan mı
-
-
E o zaman niye düşürülüyor ki bu baraj bu kadar? 2 katı mülakata kalsa olurdu yani
-
@Marshallgil HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Daha önce bir çok özel bankanın teftiş mülakatına girdim. Mülakatlar genelde konuşma gibi geçiyor özel bankalarda, alan bilgisinden soru sorulmuyor.
İlk defa bir devlet bankası mülakatına giricem onun içinde duyduklarım şu yönde "10-15 dakikalık bir mülakat olacak kişi kendisini tanıtıcak ve çok çok az alan bilgisi sorusu soruluyor(muş). Genelde Borçlar Kanunu, Kıymetli Evrak Hukuku, Banka muhasebesiyle ilgili oluyormuş"
hocam yanlışlık olmasın daha geçen gün akbank mülakatına giren arkadaşıma alan soruları soruldu. ya müfettiş ya da denetmen pozisyonu içindi.