AÖF Adalet
-
@yazgan iyi de şimdi biz bir üniversite bitirdik, orada harç ödedik. Şimdi ikinci üniversite okumayı düşünüyoruz, ona harç alacaklar mı?
-
@antimülakat affetmezler
-
@genclerbirlikli etme yanarız, tezli YL'de bile aldılar aylık 129 TL onu da bitiremedik?
-
@antimülakat aöf ediyor ben değil ha örgün okursan bedave o ayrı mesela
-
Artık e-kitap verilecekmiş. Oradan alacağız kaynağı, öyle gözüküyor. İnsanda nedenini bilmediğim değişik bir tebessüme neden oluyor. Yeni bir heyecan.))
-
@antimülakat aynı anda başka kaydın varsa devlet sadece bi tanesini ödüyormuş gerçi ikinci dönem ben de ödemedim çıkmadı yani
-
@veblenist güzel bir şey ama bizim aöf harç ücretleri de biraz düşse daha güzel olacak
-
@veblenist kayıt durumunda yazması lazım.
-
asıl amaç dgs'ye giriş hakkı. abuk subuk aöf adalet dersleriyle illa uğraştıracaklar. ortalama da etkili olduğu için işler sıkıntılı.
-
Valla bu yöntemle hukuk okumak isteyen sayısı baya arttı da. Bu sene hukuk kontenjanı olmuş 14 bin küsur. On senede yapar 140-150 bin. Memlekette hukukçu enflasyonu yaşanacak. Gerek var mı bu kadar bilemedim? Hukukçu sayısı uçtu resmen
-
@sınavsayar herkes istediği bölümü okumalı. sınav olacaksa avukatlık mesleğine giriş sınavı olmalı. özele parayı basan hukuk okuyor zaten.
-
@james-buchanan hocam Türkiye hazır olmadığı bir eğitim modeli denedi, herkesin üniveriste mezunu olması anlayışı. 525 bin 4 yıllık kontenjan açılmış, bu ülkenin bu kadar mezunları ihtiyacı yok. Herkes istediği üniversite ve bölümü okusun anlayışı neredeyse gerçek oldu. Artık 200 puanlar ile yani barajın az biraz üstünü aldığında Mühendislik, İİBF, Öğretmenlik için bölüm gibi her şeyi okuyabiliyorsun. Bu anlayış doğru değildi başından beri de toplumdan gelen tepkiler bu yöndeydi. Şimdi alsınlar da lisans mezunu oğlunu bir yerde çalıştırsın aileler. Çalışır mı o çocuk? Elbette çalışmaz, artık birileri kına yakabilir sanırım.
-
Arkadaşlar e-e-kampe pdfler ne zaman yüklenecek bilginiz var mı?
-
@veblenist, içinde söyledi: AÖF Adalet
Arkadaşlar e-e-kampe pdfler ne zaman yüklenecek bilginiz var mı?
E-kampus*
-
@veblenist muhtemelen kayıt yenileme dönemi bittikten sonra yüklenir.
-
@veblenist hocam 21 Eylül büro kaydı için de son gün degil mi ?
-
@roadrunner ben öyle biliyorum hocam, evet.
-
@veblenist yeni kayıt mı sizin?
-
@james-buchanan evet hocam.
-
Merhaba arkadaslar
Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Belki kiyaslamak yanlistir ama ales ile dgs karsilastirilirsa hangisi daha oyalayacadir.?
Benim 3.50 civarinda ortalamam var . Nasipse 30 haziranda dgsye girecegim.Son girdigim aleste yanlisimneredeyse yoktu ama sure konusunda sıkıntı yasadim. Soru tipi olarak ayni oldugu icin karsilastirma yapmak istedim.
325 puan almak icin 60 sozel -60 sayisaydan kac net yapmak gerekir? Ortalamanin 100 luk sistemde 0.80 hesaba katilarak.