GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
İşsizlikten kuruduk iibf mezunları perısan halde neyi bekliyosunuz bu nasil bir düzen es dost akraba yalanci oldugumuzu dusunuyo artik acıklayın tarihleri yeter be artık verdiginiz kadro 1000 kisi
-
30 eylulde tecili biten arkadaslar var mi ? Ne yapmayi dusunuyor ?
-
Yazılı konulardan mi mülakata tabi tutulacağız örneğin ceza sorarlar mi acaba
-
@bybredd sağolasın dostum
-
Arkadaşlar, gelecek sene ben de guy olmak için bir yola gireceğim. İktisat bölümü mezunu olduğum için derslere aşinayım ama belli olmaz tabi.1 yıl hem özel sektörde çalışarak hem de derslere verimli bir şekilde hazırlanarak kazanabilir miyim ? Önereceğiniz kaynaklar nelerdir ?
Ve sınavın yılda iki kez yapıldığı doğru mu ?
Teşekkür ederim. -
@1meltem şahsi düşüncemi belirtmek istiyorum. Herhangi bir işte faaliyet gösterirken aynı zamanda a grubuna çalışmak zor bir iş iyi düşünmek gerekiyor.
-
@1meltem ilk sorundan başlayayım kendimde bu yolda ileryorum öncelikle iş ve ders bir arada zor olur çünkü yıpratıcı bir süreç ders çalışmaktan ziyade beklemek çok yıpratıcı.. Yılda 2 defa gelen guy ilanı bundan 4 sene falan önceydi sanırım bundan sonra da zor görünüyor(yanlışım varsa düzeltin).. Alan sınavını soruyorsan yılda 1 defa yapılıyor 2 sene gecerliliği oluyor fakat her an bir değişiklik olabilir sınav 1 sene gecerli olabilir..
-
@fs sorumu dikkate alarak cevap verdiğin için teşekkür ederim..
-
@bbann teşekkür ederim cevap verdiğin için. guy alımları yılda kaç kez oluyor demek istemiştim.
-
@1meltem yanlış hatırlamıyorsam 2017 mayısta ve 2018 temmuzda oldu alım
-
@bbann hadi ya, o zaman yılda bir kez yapılıyor diye düşünmeliyim. allah yardımcımız olsun..
-
@1meltem amin hocam her yıl ortalama 1000 kişi guya alınıyor ama 2017 de 2000 kişi almıştı inşallah alımlar artar