Bankaların servis görevlisi ve uzman yardımcısı alım ilanı
-
Arkadaşlar 2018 için alım yapacagını duyuran banka var mı?
-
@osmanozcan henüz yok.
-
@osmanozcan olsun ama artık ya
-
Bankacılık pişmanlıktir.
-
@richie-rich keşke bnde bankada çalışsamda pişman olup olmayacağımı görsem️
-
@richie-rich, içinde söyledi: Bankaların servis görevlisi ve uzman yardımcısı alım ilanı
Bankacılık pişmanlıktir.
Yorumunuzu genişletebilir misiniz,ne gibi zorluklarını gördünüz
-
@muhalba çok çalış az kazan. Sürekli mesai yap hatta iş yerinden hiç gitme. Sömürü düzenidir bankacilik. Kamu ozel farketmez .
-
@ozge92, içinde söyledi: Bankaların servis görevlisi ve uzman yardımcısı alım ilanı
@richie-rich keşke bnde bankada çalışsamda pişman olup olmayacağımı görsem️
Bunu bi daha denemeye gerek yok. yüzlerce kişi denemiş ortak sonuç bu yani .
-
@richie-rich benim ailemdede var bankacı çokta memnunlar severek yapacağım için inşallah bnde memnun olacağımı düşünüyorum
-
@ozge92 sömürü düzeninde ne kadar mutlu olunabiliyorsa size o kadar mutluluklar.
-
@richie-rich sömürü düzeni? Saygısızlık yapmayın bnce insanlar emek ediyorlar para kazanıyorlar bu işte.bana mutluluklar dilemek sizin haddinize değil.
-
@ozge92 kime saygisizlik pardon bankalara mi ? Size küfür mu ettik haddimize degilmis mutluluklar dilemek peh! . Neyin kafasini yasiyosunuz bilmiyorum da benden uzakta yasayin.
-
@keynesinabv duyum var mı?
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
VakıfBank, Halkbank, Emlakbank, Ziraat Bankası duyumu olan var mı?
@keynesinabv @Antimülakat @ozge17 -
@james-buchanan, içinde söyledi: Bankaların servis görevlisi ve uzman yardımcısı alım ilanı
VakıfBank, Halkbank, Emlakbank, Ziraat Bankası duyumu olan var mı?
@keynesinabv @Antimülakat @ozge17 -
Şu süreçta bankaların alımlarını durduracaktır. Hepsi tasarrufa gidiyor.
-
İngilizce bilgisi olmadan bu banka işi zor arkadaşlar
-
@james-buchanan malesef henüz yok.emlak bankası bu yıl sonuna kadar kurulumu tamamlayacağını açıkladı.ya bu yıl sonunda yada önümüzdeki yıl başında sınav açarlar