2018 GUY Mersin
-
Mersin güzel renkli bir şehirdir. Denize girilecek nispette kumdan oluşan plajı yok merkezde. Sahil boyu yürüyüş alanı, oldukça büyük liman ve marinası vardır. Ev kiralarının memura uygun olduğunu söyleyebilirim. Pozcu ise tam anlamıyla merkez sayılan noktadır ve büyükşehir olarak tüm ihtiyacınızı bu noktadan karşılarsınız. Vergi dairesi başkanlığı binası eskidir ama bu sadece buraya özgü değil Mersin'de birçok kamu kurumunun binası eskidir. Konumu ise güzeldir. Meclise girmiş her parti en az 2 vekil çıkardı öylesi karışık bir yapısı var. Her kültüre fikre uygun semt ve mahallesi var. Çok memnun kalırsınız. Silifke kız kalesi ve erdemli sahilleri merkezden 1-1,5 saatte varılacak yerler. Adana merkeze 1 saat şakirpaşa havaalanına 45 dkda varırsınız. 20 kişi alıyor tahminim 79 küsür. Başarılar dilerim Mersin candır
-
@tibeout Ayrıca 20 değil 15 hatalı yazdım ancak puan tahminim hala aynı
-
@tibeout mersine fazla talep yok sanırım.
-
82 ile inşallah yazıyorum
-
Bende yerimi alayım
-
@ekonomist57 puan kaç hocam
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 GUY Mersin
@tibeout mersine fazla talep yok sanırım.
Mersine talep her zaman vardır. Özellikle doğudan talep olduğunu düşünüyorum.
-
Önceden doğulular basmıştı şimdi de suriyeliden geçilmiyor
-
Mersin deyince aklıma inanılmaz bir karmaşa, inanılmaz bir kozmopolitlik gelir. Sanırım ne olursan gel sözüne asli şekilde hizmet eden nadir illerden bir tanesi.
-
@bindokuzyüz3 77.72
-
@ekonomist57 şu an Mersin işaretli ama degistirebilirim kararim kesin degil
-
@ekonomist57 anladım hocam hayırlısı olsun
-
Arkadaslar ben tercihimi değiştirdim buraya yazcm demişim
-
@ekonomist57 hayırlısı olsun hocam
-
@ekonomist57 peki bilginiz varmı hocam başka mersini yazcak olan
-
@bindokuzyüz3 yok
-
Rakipleri görelim
-
Bu forumda Mersinli yok heralde
-
Kazanan arkadaslar burdami
-
Puanı epey düştü Mersin'in. Keşke yazaydım Mersinliyim. On numara şehir Merkezde iseniz sahil boyu uzanan palmiye ağaçları ile şehrin süper bi havası olduğunu göreceksiniz. Avmleri güzel (bu detay kızlar için). Yaz kış yeşil. Kışın soğuk derdi yok