Arkadaşlar temmuzda guy ilani filan gelmez bosuna umitlenmeyin.Bu grubu sene başından beri takip ediyorum.Herkes bir sonra ki ayi işaret ediyor ilan icin ama sonuç hep sıfır.23 haziran bence son gun o güne kadar geldi geldi.ondan sonra gelmez
ekonomist57
@ekonomist57
ekonomist57 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar bence etkinlere devam etmeliyiz.Temmuz da ilan filan da gelmez.Seçime kadar vaktimiz var
-
@oligopol kardeşim para toplayıp etkinlere devam etsek nasıl olur.Bayramdan itibaren itibaren baslayabilirz.Seçime kadar vaktimiz var bence o günden sonra işimiz çok zor.seçimin 2.tura kalma ihtimalini düşünüp hiçbir şey yapmamak bizler adına çok riskli olur diye düşünüyorum
-
Guy ve askerlik
Arkadaşlar askerlik ve guy ile ilgili soruları bu başlık altında toplayalım.Benim sorum bu ay yani haziran sonunda askerlik tecilim bitiyor.Guy başvurusunda ve kazanmam halinde atama durumlarında bi sıkıntı yaşar mı yım ??
-
@Oligopol Reis etkinliklere devam etmiyo muyuz ?? Seçime kadar yardıralım ne dersin
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Tecil tarihi olarak e devlette 26 haziran.askerlik şubesinin verdigi kağıtta 30 eylül 2018 e kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor.Benim durumunda olan var mi acaba dguy da tecil tarihi olarak ne gircez
ekonomist57 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@albertcamus Ne yapılacağına dair bir karar verilmemiş
Derken ne demek istiyorsunuz iptal gibi bir durum söz konusu değil demi -
RE: 2018 GUY Mersin
Arkadaslar ben tercihimi değiştirdim buraya yazcm demişim
-
RE: 2018 GUY Mersin
@ekonomist57 şu an Mersin işaretli ama degistirebilirim kararim kesin degil
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Tecil tarihi olarak e devlette 26 haziran.askerlik şubesinin verdigi kağıtta 30 eylül 2018 e kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor.Benim durumunda olan var mi acaba dguy da tecil tarihi olarak ne gircez
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Tecil tarihi olarak e devlette 26 haziran.askerlik şubesinin verdigi kağıtta 30 eylül 2018 e kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor.Benim durumunda olan var mi acaba guy da tecil tarihi olarak ne gircez geçen yıldan hatirlayan var mi hangisinin isaretlendigini
-
Guy ve askerlik
Arkadaşlar askerlik ve guy ile ilgili soruları bu başlık altında toplayalım.Benim sorum bu ay yani haziran sonunda askerlik tecilim bitiyor.Guy başvurusunda ve kazanmam halinde atama durumlarında bi sıkıntı yaşar mı yım ??