Dguy, guy sonuçlarına itiraz eden oldu mu
-
Merhaba arkadaşlar açıklanan bu sınavlara beklediginden daha düşük gelenler ne yaptı.
-
@sennec Dilekçe yazarak gelir idaresi başkanlığına gönderdim ben. Benim gibi başka arkadaşlarda var gönderen. Cimerden de yazılabilir.
-
82 83 doğru bekliyordum 76 geldi şaka gibi .
-
Hangi sorular doğru hangisi yanlış.İptal edilen soru var mı veya edilmesi gereken var mı.Hiçbiri hakkında bilgimiz yok ki fikir yürütelim
-
Ortak bir metin var mı ne kadar süremız kaldı itirazlar icin
-
79 la benim de maraş olmadı yapılacak tek şey bu sınavdan uzak durmak mümkünse geçen yıl sadece bu sınav geldi bide sgk vallahi diyorum fırsat olsa girmeyeceğim sınav baştan aşağı tepeden tırnağa yanlış uygulamayla dolu çok can yaktı yakıyo yakacak .kimsenin de umrunda deil hele ki o yönetici tayfasının unutmaya çalışıyorum çok canım yanıyo ama direniyorum sizde unutun
-
@karar üstad bende senin gibi maraş mağduruyum enteresan bir şekilde 2017 p48, guy ve dguydan 80 aldım. Fakat maraş guy 1 dguyda 3 soru ile gitti ilk deneyimim olması hasebiyle umutluydum fakat süreci ve forumdaki yazılanları görünce bundan sonraki sınavlar için pek umudum kalmadı imkan varsa öncelik kamu olmamalı iibfliler için çünkü manevi olarak insanları çok yıpratıyor.
-
@sennec itiraz süresi 7 gün diye biliyorum açıklanma tarihinden elden verebilirseniz yetisir ama postayla yetişmeyebilir. Cimerden yazmak daha iyi olabilir o durumda
-
@floresquero umudunu kırman için erken hele guy için ben geçtim guyu ama kötü durumda değilsin devam et valla kimse kimsenin umrunda değil yazıları okuyorum bencilce çoğu bu sayfada 10 iletiden öteye gitmez sistem buymuş öğrendik
-
@karar daha önce hiç guy sınavına girdinmi ? yani tarihinin en zor guy sınavında 79 alıp ,vazgeçmek biraz erken pes etmek gibi geliyor bana , çok umutlu değiliz fakat bu puanlarla vazgeçmek verilmiş emeklere yazık etmek demek.
-
@floresquero :)girdim evet kim vazgeçiyo ya guy dan vazgeçtim dedim ben seni sen beni avutamadık bi daha oku ben senin için demiştim
-
@karar haklısın ben yazdıklarını tam olarak anlamamışım sanırım guyun bizde yarattığı hezeyandan dolayı sağlıklı anlayamıyoruz
-
İtiraz için ne kadar süremiz var ve yazmış olduğunuz bir metin varsa atar mısınız?
-
@iibfli_keynes dguy da mı oldu hocam bu
-
@şampiyon evet
-
İtirazı sonuclanan oldu mu
-
Benim de dguy 1 soruyla gitti nasil gitti anlamadim 87 filan bekliyordum 82 geldi itiraz filan da etmedim etsem de sonuc degismeyecek diye keske sorular aciklansa cevap kagidi goruntulense bizde tatmin edilsek sorular yok cevap kagidi yok bu ayni acik oy gizli sayim sayim gibi bir sey
-
@iibfli_keynes @iibfli_keynes, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Şahsım adına beklemekten vazgeçtim, zaten 79 - 80 doğrum var mülakata kalmam da düşük ihtimal. Açıklanınca haber verir zaten birileri size kolay gelsin dostlar
Bunu 1 ay önce yazmışsın dostum şimdi gelmişsin 83 doğrum vardı şaka gibi çok düşük geldi diyosun. Amacım polemik değil, insanları hata varmış gibi düşündürüp üzmemen.
-
Mühendislik ve istatistik sonuclari guncellenmis
-
@prince77 nerden biliyosunuz sallamayın