DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
DHMİ asistan stajyer hava trafik kontrolörü alıyor toplam 120 kişilik bir personel alımı.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/dhmi-hava-kontroloru-alimi-2018 -
@uzmanyrdd beklenen ilanlardan en güzeli nihayet geldi. Vatan millete hayırlı olsun.
-
-
P3 puanını sağlam tutanlar yaşadı. Bu devir de ekmek b kadroda.
-
Bizde P3 varda yds yok
-
Kamuda en iyi maaşı veren kurumlardan biri dhmi. Hakim savcı sayıştay dentçisi akabinde bura.
-
70 YDS var ama kpssP3 83. Oralara kadar düşmez muhtemelen.
-
Meslek tanımını, yan hakları vs bilen var mı?
-
iki pozisyon da YDS istiyor. Artık şart gibi herhalde
-
Sayı çok iyi. Valla bu ilanla sürecin devam etmesi umut yeşertti. P3 ve YDS olanlar A kadrodan vaz geçebilir. 6.500 TL maaş ve 24-72 çalışma imkanı. Ek iş yapsan hiçbir şey olmaz.
-
Affetmeyin arkadaşlar ben ilan geleceğini tahmin ediyordum, hep b grubu sınavları sonrası gelmişti çünkü. Güzel bir kurum güzel bir meslek güzel bir maas( dhmi de düz memur 6 aliyor :))
-
P3 84.9 la başvuracağım. muhtemelen düşmez o puanlara
-
Dhmi halen çok arzuladığım hava trafik için yaş geçti artık. Fakat bu kurum uzman yardımcısı veya müfettiş yardımcısı alımı yapmaz mı acaba? Yapsa ne güzel olur:)
-
@mhmtclk başvuruda bulun bence. Çoğu kişi YDS ölçütünden eleniyir. Belli olmaz kanaatimce düşebilir
-
@rootofallevil alım yapar ama ne zaman yapar kim bilir...
-
@ankaragüçlü önceki alım kaçla kapatmıştı yetkili bir abimize soralım @Antimülakat .
-
Bildiklerimi yazayım. Öncelikle bana gelmez demeyin başvurunuzu yapın genelde çok yüksek kapatmıyor bu ilan. Kazananlar Ankara da 14-15 ay süren bir eğitime alınıyor bu eğitimde en son 5000-5500 bandında ücret alıyorsunuz. Eğitimden kalanlar daha önce aim memuru ya da normal memur olarak dhmi de yollarına devam ediyordu şu an ki uygulamayı bilmiyorum. Göreve başladığınızda 7500-8000 tl bazında maaş alırsınız. Kontrolörler dhmi de en fazla Eurocontrol tazminatını alan gruptur. Çalışma saatleri 12-24 12-48 diye biliyorum limana göre de değişebilir. Haftasonu bayram resmi tatil diye bir şey yok bu meslekte. Birde azami dikkat gerektiren bir iş yüzlerce insanın hayatından siz sorumlusunuz..
-
@uzmanyrdd asistan ve stajyer farkı nedir?
-
Ah yds herşeyden kiymetlisin suan gözümde
-
@evandro Asistan ilanına sadece Anadolu üniversitesi hava trafik bölümü mezunları başvurabilir mesleki olarak fark yok.