PTT Personel Alımı 2018
-
-
iptal olan 2 soru var hangisi iptal olduğu yazmıyor
-
sınav sonuçlarına itiraz süresi 7 gün ve 30 tl
-
kesin asil ve yedek liste ,uzman yard için mülakat listesi itirazlardan sonra açıklanıcak yani 7 gün sonra 27-28 eylül
-
link kapandı ya da çöktü
https://basvuru.ptt.gov.tr/Sonuc/Index
-
-
Hangi ara aciklandi hangi ara site çöktü,maşallah valla,ptt de sanirim dalga geçiyor sinav ücretinin yarisi kadar itiraz parasi nedir ya sinav merkezlerine ulasim icin yapilan masraf da cabası
-
@duyguuu37 hemen gördüm buradan tıkladım nasıl çöküyor ki ya ne biçim iş nasıl bir alt yapı var ️
-
Hocam link patlamış sanki. Mülakata girecekler listesi yok mu? Sadece aldığımız puanlar mı belli?
-
@north-remembers anlasilan hicbiri yok hocam..giris belgelerinde fotograf bile yoktu.
-
@north-remembers yani sıralama yok zaten gençler sakin olun sadece puanlar yazıyodu ben ilk dkda gördüm girdim
-
@ladybug evet o da çok garipti o kadar kurumsal bir firmasın başvuru belgesinde fotoğraf yok istesem yani arkadaşımın yerine girebilirdim sınava acayip işler
-
@asimus hocam mazur görün yazdığım halde şu tavrınız yakışık almadı bana göre, arkadaşlarımdan kimin engellediğini bilmiyorum ama özür dileme niyetiyle yazılan bir yazıya verdiğiniz şu cevabı bir anlık kızgınlığınıza veriyorum, umarım daha sakin bir tavır içindeyken konuşuruz.
-
-
Illaki bu gece aciklarlar daha once bu sureci 2 defa yasadim.
-
@agor hakaret veya sizi üzecek bir kelime göremiyorum ve gayet sakin halde yazdım.
-
Dostlar herkes kendi puanını mı görüyor yoksa liste halinde mi?
-
Yalcinsaakar sonuclar aciklandi diyor arkadaslar. Buradan soldaki seceneklere tiklayin oradaki en bastakine girddiginizdee ptt 2018 sinav sonuclarimda gorursunuz de link yok dduyuru yok
-
sonuçlarına bakan arkadaşlar net sayıları ve puanlarınızı yazabilir misiniz?
-
@bayke kendi puanınız doğru ve yanlış var sadece
-
Çıkın burdan çıkın anasayfa ya bakında ne paylaşılmış görün adelet kalmamış be
-
@umutlu-bekleyiş ne paylaşılmış hocam
-
@ertuğrulbey bi bak kardeşim şimdilik puan mış ta sonra itiraz şu buymuşta kesin liste 20 ekim gibi açıklancakmış şaka gibi
-
@umutlu-bekleyiş saçmalık yaaa
-
girebilen var mı?