Forum bildirim gelmeme sorunsalı
-
@onuktekin google chrome ekledğin eklentileri gözden geçirir misin?
İkinci olarak reklam aylardır ne sayısı ne de gösterim ayarları ile oynanmadı sanırım bu konuda en hassas site bizim diyebilirim, şu an kullanıcıları en az sayıda rahatsız edecek şekilde reklam yerleştirilmiştir. -
@maverick hocam bnim yine forumda sorunlar başladı.Bir kisinin mesajini göremiyorum birde ana sayfama cıkmiyo konu başlikları
-
Sorun sadece bnde mi acaba?
-
Bendede var aynı sorun
-
@luthor dostum bnim duzeldi ancak blok sorunu var.Nasil kaldirabilirm
-
@zenginmemur blok sorunu nedir?
-
@burcuburcu kisinin mesajlarini goremiyorum
-
Forumdaki kisi bloku nasıl kaldirilir
-
@zenginmemur bakalım @maverick
-
@maverick Gözden geçirdim.Reklam engelleyicileri kapattım bildirimleri açmadı yine de. Chrome'de uzun süredir böyle bu durum.Bir ara bakıma girmişti site sonra böyle oldu.Devam etti.Opera'da sorun olmuyor.Opera'da reklam engelleyicide siteye izin verince sorun kalmıyor.Opera'dan devam ediyorum şimdilik.
Reklamlar konusundaysa sağdan soldan düğmelerin üstüne çıkan reklamlar çok rahatsız edici.Bir şey yazarken bazen art arda "vazgeç,gönder" düğmesini kapatacak reklam geliyor. -
@zenginmemur , @onuktekin site güncellendi tekrar deneye bilir misiniz?
-
Sorunum bildirim değil ama bir kullanıcıyı engellediğim zaman onun cevap verdiği mesajlarını görebiliyorum veya profiline girebiliyorum. Bu özellik sadece o kişinin size mesaj atmamasını mı sağlıyor? Ben gereksiz bir kişinin mesajlarını görmek istemiyorum hiçbir yerde ama engellediğim halde işe yaramadı
-
@maverick ileti güncelleme testi
-
test 2 denemesi
-
forum güncelleme olanağı
-
@test23 test 23
-
yapılacak güncelleme 2
-
yapacak güncelleme 3