PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@trnc bana 6215 yattı , bes hariç. Rahat olun.
-
@lawyer1 doğru değil
-
Arkadaşlar ik ya gittiğimiz ilk gün göreve baslatiyorlar mı? Kalacak yeri bulabildiniz mı ? Pazartesi gelmeyi düşünüyorum Ankara'ya
-
@kuşçubaşı-eşref sabah 8.30 da ik’da olursaniz o gün baslatiyorlar hocam. Öbür türlü ertesi gün gelin diyebiliyorlar, erkeden gelirseniz baslarsiniz o gün diye düşünüyorum. Ben arkadaslarimin yanina eve çıktım, gecici olarak ptt misafirhanesinde kalanlar var oraya danisabilirsiniz
-
@wasp61 hocam PTT misafirhanesinin telefon numarasıni nereden bulabilirim ? İnternette net bir şey b
-
@adigeah19 teşekkür ederim. Valla söz konusu başka bir işi bırakmak olunca tereddüt ediyor insan.
-
Daha başlamamış olanlara söyleyim maaşı iyi de kariyer uzmanı gibi forsu yok statü falan beklemeyin yani memur gibi davranılıyor size serviste tartıştım biriyle bu yüzden yds 75 ales 88 kpss p3 p48 85 üstü dedim mal gibi kaldı
-
@kuşçubaşı-eşref 0 (312) 312 54 86 samanpazari ptt konukevi
-
@emregular hiyerarşik olarak zaten o tartıştıklarınızdan yüksek olacaksınız dolayısıyla onların ne düşündüğü ya da nasıl davrandığının kısa vadede pek önemi olduğunu düşünmüyorum zamanla makama saygı duyuyorlarsa onlar da ona göre davranacaklardır davranmasalar da kendileri bilir.
-
@emregular kimle tartistiniz hocam ve bu hangi daireleri gezdiniz, izlenimleriniz neler ?
-
Arkadaşlar aranızda yüksek lisans veya doktora yapan var mı? Ben yüksek lisansı bitirdim doktora da yapmak istiyorum ama kurumun bu konudaki tavrı nasıl olur bilemiyorum derslere gitmek için izin verirler mi acaba
-
@lawyer1 ben doktora yapıyorum hocam bunu sordum amire bağlı olduğunu ama genelde ders için izin verilmediğini akşam derslerini almam gerektiği söylendi
-
@sınavzede ben de öyle tahmin etmiştim genellikle kurumlar izin vermiyor derse gitmeye, her üniversitede de akşam dersi olmuyor örneğin benim okulumda dersler gün içinde oluyor bildiğim kadarıyla. Çok teşekkür ederim
-
@lawyer1 hocam sınavdan sinava gitme imkaniniz olur muhakkak siz bence doktora için uğraşın
-
@wasp61 sağolasın hocam
-
İyi akşamlar herkese 2. tebligat geriye kalan herkese gönderilmiyor mu 2. gruptan sonra da daha tebligat gönderilmeyen kalacak mı?
-
@Grejuva @fortius @soulsearcher @nearly_true Siz arayıp bilgi aldınız mı insan kaynaklarından?
-
Ben aradığımda 2. gruba da gönderdik dediler. Onun dışında geriye kimse kaldı mı diye sormadım açıkçası aklıma gelmedi
-
@fortius Bildiğim kadarıyla ikinci gruptan başka grup yok, belki yedekler kalmış olabilir
-
@kuşçubaşı-eşref ben de devam etmek istiyorum mutlaka, çok teşekkür ederim