GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Herkese hayirli olsun bizim de nasibimizde yokmus bir baska bahara diyelim o zaman Allah bize de hayirli kapılar açsın
-
Sınavda 80 barajı mı vardı ya 100 kişi olacağına 41 kişi yayınlanmış ?
-
@işletmezunu hangi ilden soz ediyosunuz?
-
@olursaolur Denizli
-
@işletmezunu denizli 20 kisi alacaktı mülakata 40 kisi kalacaktı zaten hocam
-
@olursaolur pardon ya sınav heyecanıyla kafam allak bullak olmuş taban puanı 81 olmuş o zaman.Nasipte değilmiş sağlık olsun
-
@işletmezunu taban puanı denizli 80 hocam geçmiş olsun bi dahaki sefere insallah
-
Nasip değilmiş..Kazanan arkadaşları tebrik eder mülakatta başarılar dilerim.Olmayanlara da geçmiş olsun.
-
79 la istanbul olmadı. Böyle sınav sisteminin de bu sistemi hala değiştirmeyenlerin de allah belasını versin
-
Benim de olmadı sevgili gib e teşekkür ederim..
Şimdi ilerki sınav için gün sayalım mı? Elendiğim 2.guy 1.dguy aslında ne desem boş umarım hak edenler kazanmışdır aksini düşünmek beni beyin göçüne zorlar. -
@duyguuu37 sizdende allaha şükür işimiz gücümüz var hocam hayırlısı
-
@balans-etkisi size ozelden yazmistim hocam daha guzel gunlere insallah adaletli hizli bir surec olur cok sagolun sizinde emeginiz var bende buhran donemlerimde ozellikle
-
80 le istanbul olmadi dguy oldu nasil boyle oldu anlayamiyorum basari mi bu yoksa basarisizlik mi
-
@aysunn nasip
-
Geçen yıl hatay için girmiştim sözlü mülakattan elendim. Bu yıl ilk İzmir yazıp sonra adana yazdım yazılıdan 78 almışım adana için listeye giremedim. İzmir 78 le kapattı Nasip ne yapalım 4 yıldır KPSS süreciyle uğraşıyorum bütün emekler çöp oldu yapacak bişey yok. Gerçi yazılıyı geçsem ne olacaktı torpillilerini alıyolar zaten yapacak bişey yok KPSS sürecine son noktayı koymak gerekiyormuş herkes için hayırlısı olsun ne diyeyim.
-
@busus Aynen dguya kpss 78.9la girdim basvuru bile yapmayacaktim gelmez diye suan iyiki basvurmusum diyorum
-
Arkadaşlar kazanan dostlarımızı tebrik ederiz. Allah mülakatta da yanınızda olsun. Sizlerin şuraya yazdığınız sonunda iş güç sahibi oldum haberi, sizler ve ailenizden sonra en çok bizi mutlu ediyor. Şurada şükürler olsun kazandım diyen arkadaşları duydukça sanki sizlerin yakın dostları gibi bizlerde de gülümseme beliriyor. Kazanmayan dostlarımızı duydukça ahhh be nasip demekten öte bir şey gelmiyor içimizden. Ama onlar içinde ümit varız. Çünkü burada GUY da başarılı olamadığı haberini alıp Kaymakam olan dostlarımız var. Allah herkesin emeğinin karşılığını muhakkak verir. Saygıyla, selametle.
-
Çok şükür sonuçlarımız açıklandı arkadaşlar kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok şükür bizde mülakata kaldık ama bizim içinde kesin olan birşey Yok yarımızı şimdi elediler yarımızı daha sözlü sınavda eleyecekler malesef sistem bu şekilde söylemek istediğim buraya kadar gelen herkes mutlaka bir şekilde haketmiştir allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin bu aşamayı geçen arkadaşlarıma başarılar diler mülakata kalamayan arkadaşlarım için Allah’tan hayırlı kapılar dilerim inşallah mülakattan da geçmeyi rabbim nasip eder hayırlı geceler arkadaşlar
-
arkadaşlar sonraki süreçte dguy’un guydan önce yapılması ve kazananların daha önce açıklanması için girişimlerde bulunmalıyız bugünden söylemek isterim hatta vmy bile aradan çıksa harika olur bi an önce vmy sınavının yapılması için etkinlik yapılmalı yoksa bir kişi 3 sınavı da kazanabilir çok kişi mağdur olabilir
-
Sakarya için mülakattayım. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin