2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@eylembilim iyi de olmasa bile denilen 67 68 arasında inanilmaz yıgılma vardır
-
anlamadigim sorulardan biri, sapma var ise alandan yapilan netlerin sapmasi yuksek olacak mi o zaman alan agirlikli 65 net yapan biri normal 70 net yapandan fazlami puan alacak,?
-
@frudow sapma yok.katsayı ile hesaplanacak
-
Şu an 70 neti geçen 400 kişi yok deniyor bu yüzden katsayı usulüne geçilir ise yığılmanın olduğu kısımlara inecek net sayıları buda mülakata 400 den fazla kişinin girmesine neden olabilir...
-
@kd6 katsayı nasıl hesaplancak hocam, alan 13 yanlıs, toplam 66.5 net,umutlanmaya devammı?
-
@kd6, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Şu an 70 neti geçen 400 kişi yok deniyor bu yüzden katsayı usulüne geçilir ise yığılmanın olduğu kısımlara inecek net sayıları buda mülakata 400 den fazla kişinin girmesine neden olabilir...
Sahiden ya 67 ile kapattı diyelim 67 yapan 100 kişi vardır en az mülakata 500 kişi mi kalacak yani. Vay arkadaş biz 4 katında aşamıyoruz ki mülakatı 5 katında nasıl açacaz hiç ulaşmayan ilçe başkanına gidiyor, belediye başkanına gidiyor ona gidiyor buna gidiyor biz de hayal kurup duruyoruz işte.
-
@murky Sınav 70 üstü de kapatsa kapattığı yerde aynı oranda yığılma olacaktı. Bu nedenle hiçbir fark olmayacaktır.
-
Kaymakamlık sınavının müdavimleri var , yıl boyu bu sınavı bekleyenler vs. 67-68 netler çok iyimser geliyor bana , @amirim tahmini 66 net falan fantezi gibi geliyor bana. Neyse şunun şurasında perşembeye ne kaldı.
-
@ugur1144, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky Sınav 70 üstü de kapatsa kapattığı yerde aynı oranda yığılma olacaktı. Bu nedenle hiçbir fark olmayacaktır.
67'deki yığılma ile 70 üstü yığılma bir olur muydu acaba? Neyse hayırlısı olsun ben öyle bir boş bulundum içimdekini söyledim. Yoksa burada kimse siyasi referans koşturmayacak zaten
-
@murky ilk 400 70'li netlerde olsaydı yığılma 70'li netlerde olacaktı şimdi de yığılma 400. 60'lı netlerde yığılma aynı şekilde olacaktır. ( Bu sınavın zorluğu ve yanlışların doğruları götürmesiyle ilgili bir durum ) Yani değişen birşey yok.
-
Sağlam bir duyum da benden gelsin o zaman.. Sınav 67.50 netle kapattı. 1. nin de 89 küsür neti var.
-
@ugur1144, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky ilk 400 70'li netlerde olsaydı yığılma 70'li netlerde olacaktı şimdi de yığılma 400. 60'lı netlerde yığılma aynı şekilde olacaktır. ( Bu sınavın zorluğu ve yanlışların doğruları götürmesiyle ilgili bir durum ) Yani değişen birşey yok.
Hocam neden anlamak istemiyorsun net sayısı azaldıkça aynı neti yapan kişi sayısı artar diyorum. 71 yapan kişi sayısı ile 67 yapan kişi sayısı bir mi? Herneyse tartışmak yersiz 4 gün kaldı.
-
Ya arkadaş sonuçları herkes öğrenmiş zaten anlaşılan. İnşallah ösym'de 27sini beklemez de biz garibanlar da öğreniriz pazartesi günü
-
@mike06 66.5 yap hocam
-
@murky Ben anlıyorum da siz diretiyorsunuz. Sonuçta sıralama sınavı olduğu için ilk 500 70 Li netlerrde değilde 60'lı netlerde olacak sınavın kendisiyle ilgili bir durum.
-
Arkadaslarimizin TWİTTER ETKİNLİGİNE FAZLA KATİLİM OLMAMASİNDAN SONRA aldiklari BOMBA DUYUM “75 NET” OLMASİN SAKİN :))İSTE BU S-400 olur :))
-
@serdaristanbullu perşembe açıklanacağı ilanda mi yazıyor yoksa duyum mu? kusura bakmayın göremedim de ondan soruyorum
-
@mk5561 ÖSYM'nin sınav açıklama takviminde yazıyor hocam.
-
@tardukağan tesekkur ederim hocam
-
En rahat benim kazansam ne kazanmasam ne 2 defa idari hikimlikten 2 defa da kaymakamlık mülakatından elenmişim oh ne rahat kazamsam yine elerler en iyisi kazanmamakkafa rahat olacak