2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Sizinki de dün görüşüldü. Haftaya bekleyecegim açıklanmasını yoksa tesadüf deyip belirsizlik devam...
-
Açıklansın artık neden bekleniyor anlamıyorum
-
-
Bu kurumda iş müfettişi yrd olarak çalışıyorum. Yardımcılıktan müfettişliğe atama konusu bile sıkıntılı burda. 4 yıldır atanmayı bekleyen 200 ün üzerinde müfettiş yrd var. Bu kurumda işler çok yavaş işliyor. Sizlerin mülakatı bir süre daha açıklanmaz bence. Sistem resmen durmuş bakanlıkta. Daha iyi kuruma geçebiliyorsanız geçin derim.
-
Var mıdır duyumu olan dostlar
-
Üstad hiç bir haber bilgi duyumunuz yok mu bize yardımcı olsanız rica etsek @pareto_wilfredo
-
Üstad hiç bir haber gelişme duyumunuz yok mu bize yardımcı olsanız rica etsek @paretowilfredo
-
Piyasada 2 tane mufettislik var. Bunlar , İş mufettisligi ve digerleridir. En saygin mesleklerden biridir. Umarim bu sene de acar. Degil 10 ay 10 sene beklerim is mufettisi olmak icin.
-
@gökyeleli daha cok beklersin @mavikoridor un dedigini de mi okumadin
-
@berktanell Dostum ülkenin en yavaş çalışan kurumu burası ve ilk yavaş sonuçlanan süreç de bu değil. Bugüne dek hemen her müfettiş alımı benzer süreçleri yaşadı. Hala Kurum normu olan süre içerisindeyim malesef.
-
@paretowilfredo üstad teşekkürler ilginize peki süreç sizce hangi aşamada
-
@aragorn mavikoridorun dediğini okumama gerek yok abim iş müfettişi.
-
@gökyeleli arkadaşımıza katılıyorum, iş müfettişliği özellikle mesleki tatmin olarak çok güzel bir meslektir. Kurum süreçleri yavaş ilerletiyor olabilir ancak bu durumda bakanlıkların yeniden yapılanmasının payı da vardır kuşkusuz. Umarım bu alım kısa bir süre içerisinde tamamlanır ve bizler için de yeni ilana çıkılır. Dört gözle beklediğim ilanlardan biridir iş müfettişliği.
-
@gökyeleli ondan bu övgüler haha
-
@gökyeleli ah ah hocam ben iskurda calisma iliskileri servisindeyim belki paylasmisimdir daha once. Kuruma gelen teftis raporlarinin islemlerini ben yapiyorum idari para cezasi bildirim vs. Ben de arabulucuk sistemi zorunlu olmadan serviste bireysel is mevzuati cercevesinde idari inceleme yapiyordum, gecen sene ekim ayinda bu yetki alindi bizden. Gecen sene 87.5 puanim vardi yetmemisti. bu sene p42 95.4 ama gel gelelim sinava girme hakkim kalmadi. Bir cok is mufettisi ustatin benim sinavlara hazirlanmam da tesvik anlaminda katkisi olmustur...
-
@gökyeleli arkadaşım Abiniz kurum içindeyse bu süreçle ilgili ne durumda bir bilginiz var mı
-
-
-
Herkese merhaba.Mülakat sonuçlarıyla ilgili bir duyumu olan var mı acaba?Özellikle @paretowilfredo hocam bizi bilgilendirmeniz mümkün müdür bu konuda?Şimdiden teşekkür ederim.
-
İnan seni beklediğim kadar beklemedim kimseyi
Şimdi dört gözle bekliyorum seni
Mürüvvetimi görmeden gideceğim belli ki
Üzmeyin adayları açıklayın gari şu listeyi
Fani dünyadan göçmeden
Etme eyleme açıklayın şu listeyi
Tatlı telaşlar içindeydik
Tamam gari bekletme bizi
İnan çok beklettin bizi
Şimdi açıklayın gari şu listeyi
İnan seni beklediğim kadar beklemedim kimseyi