2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Bence marta kalmaz tlf açan bayana dedim cuma günü yasal süre bitiyor açıklanrmı dedi o süreyi dikkata alacaklarını sanmıyorum dedi. Benim görşrm bu hafta değil ama şubatın ilk haftası belli olur
-
Başka arayan varsa paylaşrsa sevnrm
-
@texsas12
Merkezi atamada atananlar yerleşti mı ? -
@rlg henüz yerleşmediler bazıları belge talebinde bulundu bazıları hala beklemede diye biliyorum
-
Yok mu bir haber arkadaşlar?
-
Alım işlerinin sıkıntılı olduğu bu dönemde çıkıp çat diye alım yapması taleple alakalı bir durum olsa gerek.Şiddetli bir talep olduğu için bence aman aman uzatacaklarini sanmıyorum.27 ocak tahminimce eşik tarih, olmazsa biraz belirsizlik olur ama dediğim gibi aman aman uzatmazlar.Güzel günler yakın mesaleleri yakın.
-
@gokhan gümrük muhafaza mı hocam sizin?
-
@gokhan sonuçta gümrük işleri aksayamaz ve bende çok bekletmeyeceklerini düşünüyorum nedense ama her aramamızda mart ayını bulacağını söylüyorlar
-
@texsas12 aynen hoca muhafaza
-
Arkadaşlar ne diosunuz gelecek sonuçlar yarın acaba şimdiye kadar hep 15 iş günü sonunda açıklanmş
-
@hakimim_25 ben şimdi aradım bu 5.arayışım oldu kurumu komisyon bize sonuçları getirir biz sonuçları pdf halinde gireriz hemen bunun dışında bişey bilmiyoruz dediler
-
2 ihtimal var 1.sonuçlar yasal süre içerisinde açıklanacak ki bu en güzel ihtimal 2.ihtimal sonuçlar eğer yarın açıklanmayacaksa bunun tek sebebi güvenlik soruşturması yapılıyor olmasıdır bunun için öngörülen herhangi bir süre yok arkadaşlar tabi en kötü ihtimalle mart ayını görmeden açıklanır orası kesin gibi.. yani özetle yarın komisyon çat diye alın girin sonuçları da diyebilir demeyip bir süre sessizliği de girebilir şu saatten sonra beklemekten başka yapacak bişey kalmadı
-
@texsas12
Hocam inş.atamaniz olur da bir ay iki ay beklemek gözükmez göze. -
@rlg inşallah hocam allah sesinizi duysun hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızda
-
Bence açıklanır yarın devlet bu güvenlik soruşturması yapmak o kadar da zor değil yani tamamlanmştr diye düşünüyorum
-
Bugun açıklanıyor mu ihtimaller dahilinde ??
-
@uzman kesin bir şey yok. Bu kadar kısa sürede açıklanacağını sanmıyorum, bir kaç görüşme yapmaya çalışacağım. Bakalım sonuç alırsak buradan yazarım.
-
@Antimülakat bi umut bekliyoruz hocam. Hayırlı gün belki kısmet olur.
-
Açıklanırsa çok iyi olacak beklemekten usandık
-
Kritik eşikteyiz bakalım bugün belli olacak mı?