YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Hakkımızı kim verecek bize... elbette mahkeme verecek , tüm dünyada böyle bu
-
@petitbeurre birlikte verelim hocam bende birşey yapmadan duramayacağım
-
@iktisatsever 29 olduğuna emin misiniz, bu kadar düşük bir mülakat puanı duymamıştım, neden acaba?... çok geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar maaş 4630 tl imiş merak edenler için yazıyorum . yol parası falan verilmiyor ayrıca
-
Kimbilir Bir daha ne zaman açılır YSK....
-
@suigeneris bundan sonra dışardan alım yapılmayacak denmis hocam. Bir daha açılmaz.
-
Arkadaşlar kazananlar arasında guy ya da dguy mülakatı bekleyen var mıydı? Bilgilendirirseniz teşekkür ederim
-
@hıçok mutlak vardır diye düşünüyorum ama oraya geçmeleri halinde bizden birisi cagirilmayacak
-
Mesleklerini icra etmeye baslayan arkadaslarimiz ilk hafta deneyimlerimini paylasabilirmi? Denildigi gibi rahat bir meslekmi katip arkadaslarin davranisi nasil adliyelerde mi gorev yapiliyor vs... Tekrardan hayirli olsun kazanan arkadaslarimiza...
-
@toroskaplan arkadaşımdan duyduğum şey:fazlaca rahat olduğu, karışan eden yokmuş hiç girişine çıkışına ayrıca muhattab olduğun insanlar çoğunlukla saygın kişilerden oluşmaktaymış Vs. Vs. Maaşta iyiymiş özellikle ile atanmış isen. Çünkü maaşın yanında birlik ve odaların vb. seçimine katılma hakları varmış bir katibiyle beraber ve oradanda para alıyorlarmış..
-
@mehmetkvl evet dediginiz gibi rahat ve kolay icra edilebilir bir meslek oldugu soyleniyordu ne diyelim tekrardan kazanan arkadaslarimiza hayirli olsun iyi gorevler dilerim
-
arkadaşlar sizce bu ilanın tekrar gelme ihtimali var mıdır bu sene sonuna dek yoksa tek alımdı bitti mi bu iş ?
-
@modigliani-0 hocam yeni mevzuata gore var. Ama kurumdan üst düzey bir yetkili bir daha açıktan atama yapmayacagiz demis. Yani bilemeyiz.
-
Ahh kalbim
-
@toroskaplan seçim dönemi olduğu için biraz yoğun başlamıştık itiraza gelenler çok oluyordu ilk haftalarda ama genel olarak ben memnunum katipler de yardımcı oluyor. Bazı ilçelerde adliyelerde, bazı ilçelerde hükümet konağında çalışıyor arkadaşlar. Bizim ilçede adliyedeyiz, kişisel odamız var, adliyedekiler de hoşgeldine ziyarete geldiler, güzel başladık çok şükür.
-
@qrats vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim yogun doneme denk gelmeniz bir bakima avantaj işi pratikte daha iyi kavrarsiniz daha iyi tatbik edersiniz hayırlı görevleriniz olsun
-
bu başlığı görününce eski sevgilimi görmüş gibi oluyorum biraz heyecan biraz burukluk biraz da öfke
-
@hoffafd rüzgar gibi gelip geçti
-
@evandro ardında derin bir iz bırakarak sonunda t olmayan yazarın dediği gibi iz bırakanlar unutulmaz
-
@hoffafd ayrıca her temas iz bırakır