son guy sınavı (28 kasım 2015)
-
feysbukta bir kaç kişi son guy sınavından sorular paylaşıyor. bakındım, aradım ama soruların tamamını tek bi' dosya halinde göremedim. elinde olan varsa paylaşabilir mi? (başlığı izinsiz açtım, sorun olacaksa hemen kaldırabilirsiniz sayın yöneticiler)
-
@furkanbey sorun olmaz hocam faydalı bir başlık
-
@aliveli yok mu hocam bu sınavın soruları? çıktısını alsak, karalayıp karalayıp tekrar çözsek?
-
@furkanbey galiba yok hocam
-
5 şubat 2017 itibariyle, halen bu sınavın soruları elinde olan yok mu?
-
@furkanbey arkadaşım sorular benim bildiğim yayınlanmadı onun için sorular kimsede yoktur sadece geçmişe dönük forum sayfalarında toplu olarak cevaplarını bulabilirsin.
-
@furkanbey yav sen ne yapcan soruları. Kardeşim ilan yok ortada
-
@furkanbey kardeşim ilan gelsin sorular sıkıntı değil bulunur ya dert ettğin şeye bak
-
@Dick-Advacoat ya bilader sen bi uzak dursana yazdıklarımdan. hep bi muhalefetsin be. ne yapcan soruları diyor ya zihniyete bak!
-
@furkanbey kardeş eleştirilere açık ol
-
@Affectio-Sctts dert ettiğim şeye ben bakarım güzel kardeşim. sen kendine dert etme onu. bişeyler yapmak de için illa ilanın gelmesini, alımın olmasını bekleme. ufak, naçizane bi tavsiye sana.
-
@Dick-Advacoat seninki eleştiri değil yalnız. eleştirmek öyle olmaz. üslubun da çok acayip. 'yav' diyerek cümleye başlayan, soruları ne yapacağımı soran birisin.