Maliyede 35+ için kaynak önerisi lütfen
-
Arkadaşlar maliyede 35+ yapanlar ne kullandılar konu anlatım olarak?
-
-
@otuzyılsavaşı hocam bu başlığı okudum ama açıkçası bir cevap bulamadım tekrar canlandırmak icin yeni bir başlık açtım.Adam netlerini yazmış hangi kaynağı kullandığını yazmamış, yazar hakkında tartışmalar oluşmuş...
-
@fenerbahceli
kaynakları da yazmış hocam
klasik kaynaklar ve 4T.
abuzer pınar,beyhan ataç,ismail türk,halil nadaroğlu,a.akdoğan.iyi çalışmalar.
-
@otuzyılsavaşı bu kaynaklar full çektiriyor mu hocam ona göre takviye alayım
-
@otuzyılsavaşı
ayrıca,diğer iletilerde de arkadaşlar güzelce açıklamış kaynakları vs -
@sofuoglu
sadece 1 yanlışın olabilir -
@otuzyılsavaşı hocam bu yazarların tüm maliyeyi kapsayan bir kitabı Yok galiba sanırım kitaplar da akademik değil mi?
-
Bahsedilen kitapların hiçbirini kullanmadım 2018 kpss maliye 35 doğru 2 yanlışım var boşlarda heyecandan gitti sınav hali yanlış yapmamak için boş bıraktım Piyasada isim yapmış TÜM soru kitaplarını çözün bence sık tekrar çok soru benim yöntemim
-
@fenerbahceli
yok hocam.evet,akademik kitaplar lakin biraz zaman alsa da çok rahat okunabiliyorlar.diğer taraftan artık bunlara gerek de olmayabilir.gayet ayrıntılı popüler kitaplar da mevcut.çok önceleri notlarımı bu kitaplardan oluşturmuştum ve yanına da sadece 4T'yi eklemiştim ve de çıkmış soruları.hala onları kullanıyorum -
Başkent kariyer Mehmet Zakir Erin'in maliye kitabı. Sıfırdan 33 doğru yaptım. Tavsiye ederim internet sitelerinde satılıyor hocanın kitabı.
-
4 T
kaynakları da yazmış hocam
klasik kaynaklar ve 4T.
abuzer pınar,beyhan ataç,ismail türk,halil nadaroğlu,a.akdoğan.iyi çalışmalar.
-
@zeyno5454 4tde tepki gecikmesi uygulama gecikmesi nerde bn bir turly bulamadım
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Maliyede 35+ için kaynak önerisi lütfen
@zeyno5454 4tde tepki gecikmesi uygulama gecikmesi nerde bn bir turly bulamadım
4 T yi açınca bakarım. Tepki gecikmesi uygulama gecikmesi nerede diye
-
@sofuoglu bunlar full cektirir de sinav sadece maliyeden ibaret degil
-
@zeyno5454 cok iyi olur dguy ve guydada gelmişti
-
Piyasadaki en kötü kitaba 1 hafta çalışan en az 30 net yapar.osym maliyede 40 soru sorarak kendi kendine işkence ediyor vergi kısmını hukuka kalanıda iktisatta 5-6 soru şeklinde sormalı.
-
@zeyno5454 buldunuz mu?
-
@0626 Hocam benim ilk hazırlanışım diyebilirim ciddi anlamda.O yüzden kaynak isimlerini yazabilir misiniz bir de konu anlatım olarak neye çalıştınız
-
Pareto ve kahin yeter