adli hakimlik sınavı 2019
-
Bizim adli hakimlik savcılık sınavı 2019 ortalarına kaldı gibi görünüyor. En başta şu hakimliğin geleceği ne olacak o bir belli olsun deniyor. Hakim yardımcılığı çalışmaları olumlu olumsuz bir an evvel sonuçlansa herkes önünü görecek.
-
fazla süremez ekim ortasına doğru ilan gelmezse sınavın akıbeti belli oldu diyebiliriz.
-
Arkadaşlar hayırlı geceler...
Elimde birçok dersin başka sitelerde paylaşılmış PDF notu (çalıntı olmayan notlar) ile özellikle son zamanların değişikliklerini içeren kendim çalıştığım mevzuat değişiklikliklerine ilişkin kendim hazırladığım birçok PDF var.
Ben hem adli hem idariye girecem inşAllah, o yüzden iki sınava da yarayacak notlar var elimde, ayrıca KPSS hukuk içinde faydalılar...
Dua etmeniz karşılığında bunları isteyenlere bana özelden e mail atanlara atayım İnşAllah...
1 hafta içinde herkes e mail atsın bende toplu yollayacam elimdeki bütün notları inşAllah...
Allah'a emanet olun...
-
Adli Hakimlik için kaç kişilik bir planlama var. Bir de şu adaylık süreci kesinleşti mı? İlk kez yeni sınava girenlere mı adaylık uygulanacak? Hakimlik için adaylık ve sonunda bir sınav yapılırsa ki bir de mülakat her şey temelden sarsılır demektir
-
Hukuk okuyan birisi neden hakim olmak istemez sorusunun cevabını en iyi hukukçular bilir. Her anlamda meşakkatli bir meslek, maaşı yerin dibine batsın diyebiliyorsun.
-
30 aralık
-
@12-07-2018 duyum mu tahmin mi?
-
@olumsuz-dışlama hocam istemezse bu taleo nedir o zman?Cok avukat taniyorum hala hakimlik icin sınavlara hazırlanıyo
-
@zenginmemur piyasada başarısız olmuştur, duruşmalarda hakim egosunu görmüştür. Aile ve çevre baskısına yenik düşmüştür sebep çok.
-
@mehmetemir kitapların pahalandığı bu günlerde büyük sevap işliyorsun
-
@hgrotius derler ki sınavı kazandıran sadece çalışmak değil..
Çalışmaya ek olarak;
Arkandaki manevi güç, insanların sana ettikleri hayr dualarıdır... -
Hakimlik kitabı olmuş 200 lira ortada ne sınav var ne ilan.
-
Konsensus ön satışta 270 TL. Gerçekten çok pahalı, biraz fırsatçılık gibi geliyor bana.
-
Üstelik Konsensus 6079 adet satmış.
-
Duyumlardan gına geldi ama hakim bir arkadaşın eşi girecekmiş de bakanlıktan sordurmuş şubat diyorlarmış
-
-
Ya şubat olsa bile keşke bir ön duyuru yapsalar öncekiler gibi, biz de ona göre planımızı yapsak
-
@1umut
Stokta sadece 790 adet kalmış -
@çinkoçaydanlık demekki herkes gozu karartmis hakimlik icin:)) helal:))
-
fiyat açısından biraz daha uygun gibi: https://www.kitapkargo.com/index.php?pagename=search&q=hakimlik&lang=tr