TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Burçların Özellikleri

DİĞER
    burçlar özellik karaker burç özellikler karakteristik
    37
    89
    7338
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • O
      Olumsuz Dışlama Son düzenleyen:

Forumda gördüğüm kadarıyla burçlarla ilgili bir başlık yoktu. Bende o boşluğu doldurayım dedim. Umarım burçları çok umursamayanlar, bu başlıktan dolayı kızmazlar. Kimisi bazı burçlara sahip insanların ortak özelliklerinin olduğunu düşünüyor kimisi de bu konuyu alakasız buluyor. Bende bir terazi burcu olarak, terazi burcu olan birisini rahatlıkla tahmin edebiliyorum. Terazi burcu olanların hal, hareket ve tavırlarından bu burcun özelliklerini yansıttıklarını görebiliyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Burçlarda karakter var mıdır? Burç özellikleri nelerdir? İlgili ve bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

hgrotius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • hgrotius
        hgrotius Yasaklı @Olumsuz Dışlama Son düzenleyen:

@olumsuz-dışlama ben de ikizler burcu mağduru biri olarak yazmak istedim. Ben ikizler değilim ama etrafımda çok fazla var, sık sık duyardım "ikizlerden ötesi bipolar bozukluk" diye harbiden doğruymuş. Ağlarken gülmeye gülerken ağlamaya başlayan başka burç var mı? İkizler kızlarından kaçın beyler bakın tarihte veriyorum 22 mayıs - 22 haziran 🙂

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
        • onuktekin
          onuktekin @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius +1

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            sbf1983 Son düzenleyen:

Ben ikizlerim ne olcak simdi:) esim de ayni seyi soyler ama ben memnunum ikiz kisiligimle:)

• Antimülakat
              Antimülakat Son düzenleyen:

Biri teraziye laf mı söyledi? Terazi miss gibi burçtur. Akarı kokarı olmaz. Her yerde uyum içindedir. Uçarı kaçarı hareketlerini genelde içinde yaşar, çok durgun değildir, neşelidir, sohbeti iyidir, arada çelişkiye düşer bunu da yansıtır ama zararı olmaz. Çabuk sinirlenir, erken keyiflenir. Kin gütmez, terazi gerçekten kendine özgüdür. Diplomatik, bürokratik tarafları vardır ama siyasi değil alenidir. Şimdi herkes gidip terazi burcu olan bir arkadaşına sarılsın. Adam satmaz, güvenilir dosttur onlar.

T S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • T
                tercihiniyap @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat katılıyorum hocam😀 Ancak bu kadar muhteşem bir burç olabilirdi zaten

• D
                  depresifkiz Son düzenleyen:

Akrep burcuyum ben de 😕

Sır saklamakta çok iyi olmalarıdır, Akrep sakin ve serin davranışlarına ve gizemli görünümlerine göre bilinir, sahtekârlıktan nefret eder ve çok kıskanç ve şüpheci olduğu durumlar normalden fazladır, cesurdurlar, dürüst, sevdiklerine çok bağlı ve sadık kalırlar.

Neredeyse %90 taşıyorum burcumun özelliklerini. Yukarıdakilerin neredeyse hepsi var ben de 😛 Kıskanç ve şüpheci olmak pek hoşuma gitmese de huy işte naparsın 😞

... İnsanlar benden inanmak kabiliyetini almışlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    sbf1983 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat esim terazi hocam kizim da boga. Boyle bir aileyiz:)

• T
                      Thorstein Veblen Son düzenleyen:

Akrep erkeğiyim.
                      Ameliyatlı yerime vurmayın.

• onuktekin
                        onuktekin Son düzenleyen:

At burcuyum! iiihaaaa bıırşş bırşş 😂😂😂 burnumun dikine giderim hızımı aldıysam duramam 😂😂 evet evet tam bir at burcuyum 😂

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • E
                          evandro Son düzenleyen:

Yengeç kadını her zaman bir sıfır öndedir. Bunu her ortamda söylerim yine söylüyorum. Zaten onlar bulundukları ortamda kendini belli ediyor.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • P
                            politics06 @evandro Son düzenleyen:

@evandro hangi anlamda hocam

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              evandro @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 eğlencelidir, pek duygusal değildir, hayattan zevk almaya bakar. Burcunun tipik özelliklerini taşıyan kadınlar iyidir 🙂

• P
                                politics06 @evandro Son düzenleyen:

@evandro hocam bilakis yengeç duygusallığı ve her şeyi kafaya takmasıyla bilinir 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  albertcamus Son düzenleyen:

İkizler gibi bencil ve sadece kendi zevkine yaşayan, terazi gibi dengesiz ve karakteri gel gitli olmasın da ne burç olursa olsun.

• P
                                    politics06 @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus terazi için +1

• I
                                      iktisadii34 Son düzenleyen:

Arkadaşlar pek alakam yoktu aslında ama ikizler burcu bayan için durum gerçekten vahim mi? Lütfen bilgi verir misiniz

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        albertcamus @iktisadii34 Son düzenleyen: albertcamus

@iktisadii34 Hocam ikizler hayatta sadece kendisini kendi keyfini düşünür.Başka kimseye önem vermez. Keyfine düşkündür,zoru gördümü tüyer, karşısındakini bi kene gibi sömürür başkada bir şey yapmaz bu hayatta.Ömür törpüsüdür kısaca. ve keyfi için göz dışardadır sürekli kesinlikle sadık değillerdir.

P S C K 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          politics06 @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus hocam ilgilisiniz bu konularda bi de yengeç burcu alabilir miyiz

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • S
                                            sbf1983 @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus hocam yazmiyayim dedim ama agir seyler yaziyorsunuz. Herkes bilir ki dunyada sedece 12 tip insan yoktur . Yine de saygi duyuyorum görüslerinize.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 1 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti