TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Fikir almak istiyorum

KPSS A
    5
    5
    805
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      ricardo34 Son düzenleyen:

Halihazirda guy olarak çalışmaktayım epey boş vaktim kaliyor guyda kalici olmak istemiyorum iki secenekte kararsizim

1. Ertelenen önümüzdeki vmy sınavına girme hakkım var buna yüklenmek ya da kpssA ile alim yapan herhangi başka iyi kurum
      2. Üniversite sinavina yüklenip Hukuk okumak 🙂 nihayetinde kamudaki hukuk kadroları..
        fikirlerinizi merak etmekteyim sizler hangisini yapardınız ? Bir an önce karar verip ders çalışmam gerekiyor
      1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        Hegia sophia Son düzenleyen:

İsteğiniz avukatlık değil de kamuda hukuk kadrolarına yerleşmekse bence hiç durmayın okuyun mereti. Bizden öyle çok çok fazla a kadro isteyen çıkmıyor hakimlik-savcılık yönünde oluyor genel kamu talepleri.

• Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen:

Hukuk için hazırlıklara başlayın, a kadro da guy olsanız da hukuku bitirip geçiş yaparsınız.

• J
            James Buchanan Son düzenleyen:

guy hakimlikten daha rahattır.

• L
              Lindahl Yasaklı Son düzenleyen:

Hukuku bitirmek için harcayacağınız zamanda Sayıştay dy., idari hakimlik ve kaymakamlığı kazanabilirsiniz. (Hukuk bitirenler de bu sınavlara hazırlanıyor. )

• 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti