2019 tayfasi en şanssız tayfa olabilir mi ?
-
Merhaba,
2019 yili icin KPSS A ve turevlerine niyetlenen,hazirlanan arkadaslar acaba son zamanlarin en şansizlarindan bir tanesi mi olacak ?
Malum ilanlar zaten giderek azalan bir grafik sergiliyor. 2018 icin yine az da olsa alimlar oldu...uzerine BDDK, SPK gelecek en kotu ama sonra bunlar da sessizlige gomulecek.. Kpss puanini gectim, Kaymakamlik, Sayistay bile gelmeyebilir diyenler var. Guy vs. bu kadar kisiden alim yapmaz heralde.
Sanirim bosuna puan alacagiz bu sene..Baya moral düştü be dostlar..
Tecrubeli arkadaslardan iki kelam duysak guzel olacak..zaten az olan ilanlari gectim artik iyice gelmeyecegini dusunerek yeniden tum yil bu surece motive kalmak zor.
Tutunacak bir iki dalimiz olsa yine bir nebze iste..
-
@foucault tam da idari hakimliğe çalışırken bu başlığı görmüş olmak çok güzel bir motive verdi.
-
Bir işte başarılı olmak için çalışmak kadar inanmak ve umutlu olmak da gerekir. Umut aslında fakirin ekmeği değil yaşama sebebimizdir, dinimiz gereği de umutlu olmak imanın gereklerinden biridir. Allah'tan umut kesilmez. Herkes nasibinin ekmeğini yer, kimsenin kismetini kimse yiyemez. Duamiz odur ki Allah bize hayırlı iş nasip etsin. Kötü düşünmek kötüyü, iyi düşünmek iyiyi getirir. O yüzden olmayışları değil olabilecekleri düşünelim. Her şey çok güzel olacak diyelim. O yüzden çalışmamazlık etmeyelim. Allah çalışanın yanındadır.
-
2016 ve sonrası şanslı tayfa yok ki.. İlan gelmez,gelen ilanlar 7-8 ay sürer. Açılan az kadrolara halihazırda işi olanlar girer vs. vs. neresinden tutsak elimizde kalıyor.
-
2017 tayfası biraz şanlı diyebiliriz çünkü 2016 sınavı tek sene geçerliydi. şimdi bizim 2018 sıralamalarımız yüksek ama 2017 nin puanları bizden daha yüksek. maliye ve sgk ilanları hariç ilandar da 15-20 kişi gelecek gibi. ibf'ye düşen sayıysa 10-12 kişi.
-
2016 yılı KPSS a kadro miladının dolduğunu vurguladığımız kayıtlar yazılarımızda mevcut. A kadro personel alımı ciddi anlamda zorla yapılıyor, bundan sonrada azalarak azalan şekilde devam eder diye düşünüyorum.
-
A grubu artık bitti gibi birşey.Alımların az olmasından dolayı yığılmalar meydana geliyor,yığılan bu insanlar diğer sınavda daha yüksek puan alıyor.Bu durum da yeni başlayanlar için büyük dezavantaj yaratıyor.
-
@alageyik08, içinde söyledi: 2019 tayfasi en şanssız tayfa olabilir mi ?
Bir işte başarılı olmak için çalışmak kadar inanmak ve umutlu olmak da gerekir. Umut aslında fakirin ekmeği değil yaşama sebebimizdir, dinimiz gereği de umutlu olmak imanın gereklerinden biridir. Allah'tan umut kesilmez. Herkes nasibinin ekmeğini yer, kimsenin kismetini kimse yiyemez. Duamiz odur ki Allah bize hayırlı iş nasip etsin. Kötü düşünmek kötüyü, iyi düşünmek iyiyi getirir. O yüzden olmayışları değil olabilecekleri düşünelim. Her şey çok güzel olacak diyelim. O yüzden çalışmamazlık etmeyelim. Allah çalışanın yanındadır.
hocam çok güzel bir kelam ettiniz, yüreğinize sağlık
-
@eomer 5-6 senedir a grubu işini takip ederim bir, iki sene hariç hep böyleydi
-
Kaymakamlık ilanı gelmeyecek mi artık?
-
hemen karaları bağlamayın aralık sonu da böyle giderse haklısınız ancak ben birçok kurumun alımlarının ekim sonunda başlayacağını ve aralık ayı sonlarında zirveye ulaşacağını düşünüyorum
-
@antimülakat 2016 ile başladı herşey ..
Makam arclarinda kısıtlama ve yeni projelere girismeme vb durumlar konuşuluyor bizim bundan payımıza düşen yine ne olur acaba. Ki zati kısıtlı alımlarımz varken.. -
Şans derken zaten kim şanslı ki..Kendine fırsat yaratmaya bak.En kötü 2020'ye bomba gibi hazırlan ve İng çalış yine güzelb ir yere atanırsn.Artık 2-2,5 yıl sürüyor atanıp başlaması
-
Sadece a kadroya odaklanmayın, seçenekleriniz olsun, çünkü 2 sene içinde bile bu işlerde başlamak hayal gibi artık.. tecrübeli arkadaş sayısı her geçen gün artıyor. Kaç mülakat görmüş adamlar var.