Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@friedman94 iktisata ek olarak likidite tercih teorisine göre para hangi saiklerle talep edilir ve monopolde fiyat farklilastirmasini açıklayın soruları vardı
-
İngilizce bazı sorular özensizdi ve genel itibariyle zordu o yüzden ingilizce belirleyici olur diye düşünüyorum
-
İki oturumda beklediğimden daha kolay geldi. İngilizcesinin yds veya yökdil ile alakası yoktu eğer bir sınava benzetmek gerekiyorsa yökdile daha yakındı. İngilizce belirleyici oldu. Orta düzeyde İngilizcesi olan herkesin mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
Mülakata 14ün kaç katını çağıracaklar?
-
@mopy-dick ilanda herhangi bir şey yazmamışlar kaç katı çağrılcağıyla ilgili. Sınavın en belirleyici yeri ingilizce elenenler de ordan elencek olur da yüksek kapatırsa yüksek alanlar da imgilizce sayesinde yüksek alcak bence
-
İnsanların muhabbetlerine en az çok kulak misafiri oldum, herkes sınava çok kolay diyordu. Hatta biri tüm alan sınavlarından 100 alırım falan dedi. Ben de çözdüm sınavı ama 100luk değil. İngilizcem iyi olduğu için bana İngilizce çok kolay geldi. İnşallah kalırız mülakata bilmiyorum. Herkes kolay deyince biraz umudum azaldı.
-
Bir de sınav ne zamana açıklanır sizce?
-
Sorular sayistaya gore daha yapilabilir cinsten geldi bana, forumda paylasinlara gore. Keske sinava kalabilseydim dedim icimden. Cidden sayistay sorulari saglammis...
-
arkadaşlar sabah oturumunun test soruları hatırlayanlar yazabilir mi?
-
@sdf
Ben başlatıyım belki devamı gelir
Qd=20-P
Fiyat 5 ten 4 e düşerse tüketici rantındaki değişim?
Tek mal kullanılarak sağlanan denge=köşe dengesi -
P=50 MC= 20 Lerner endeksini soruyordu.
-
@metehan
Aktif toplamı=30.000
Duranvarlıklar=20.000
Devamlı Sermaye=25.000
İse Cari oran ? 2 -
Dezenflasyon,endeks 0.6
-
Ceza kanununa göre çocuk tabiri ..... yaşın doldurulmasıdır
Devlet ihale kanununda öngörülmeyen yöntem
M1 para arzını yapabilen oldu mu ? -
100.000 tl ye ihraç edilen bono banka aracılığı ile 90.000 tl ye satılmıştır
Çek ciro etme
Çıktı/girdi
-
30 işçi haftada 5 gün günde 8 saat çalışıyor çıktı 1200 işgücü verimlilik oranı ? Yanlış hatırlamıyorsam 1 yaptım
-
Arkadaşlar m1 para arzı sorusunu çözen var mı ? Kaç buldunuz?
-
Sözleşmenin geçersizliğiyle alakalı bi soru vardı ? Yazılı yapılmak zorunda
TCK ya göre çocuk kime denir? 18 yaşını doldurmamış
-
Yurtiçi fiyat 20 yurt dışı fiyat 2 nominal döviz kuru yüzde 30 artarsa reel döviz kuru?
-
TTK ya göre tacirin özelliklerinden değildir?