ilksan kurumu
-
Bu kurum hakkında bilgisi olan varmı aciill
-
@keynezyenciii yeni işe başlayan büro personeli ilk iki ay 1.200tl ile çalışmaya başlıyor iki aylık deneme süresinden sonra belirsiz süreli iş sözleşmeli olarak işe başlıyor maaşı 2,355,69tl net maaş +90,33 asgari geçim indirimi +67,00tl sandık aidatı +12,00 tl çay kesintisi toplam 2.525,02 tl dir.
2017 ocak ayı için 350 tl fazlasıdır. yukarıdaki miktarın.
çalışma alanı:
sadece genel müdürlükte çalışma alanı vardır.genel müdürlüğe bağlı ek hizmet binası ya da bir şubesi bulunmamaktadır.çalışmak isteyen kişilerin demirkapı sok. no: 24 mamak/ankara adresinde bulunan genel müdürlükte çalışma şansı bulabileceklerdir.
Bir forum sitesinde gördüm bilgileri, düşünenlere yardımı olur umarım. -
Puanım 80 basvurayımmı peki
-
@keynezyenciii bence düşünülebilir hocam. Çünkü bu kadar ilansızlıkta ideal bir ilan olabilir. Ama kurumun detaylarını bilmiyorum. Dediğim gibi bir forum sitesinde gördüm yardımı olur diye düşünüp paylaştım.
-
Tsk ederm p9 puanım 80 cok sansım olmasada basvuraym gtsn
-
@keynezyenciii rica ederim, inşallah gönlünüzce olur
-
Başvuru şartlarında askerlik terhis belgesi veya muaf belgesi diyor. Bu askerliği tecilli olmaz demek heralde 92 puan kaldı elimizde
-
@Çekonomist kurum garip bir şekilde askerlik tecilini kabulden saymamış inşallah başka ilanlar olur hocam
-
@SosyalMühendis inşaallah hocam nasibimizi bekliyoruz
-
@Çekonomist tez vakitte çıkar hocam inşallah cümlemizin
-
92 puanmı iiki askerlik yapmamısın :))
-
91.7 ile ben basvurayim
-
Ya ben basvurmayayım o zaman benim puan 80 iş yapmaz görünen o ki basvuracaklara hayrlı olsun
-
88.3 ile ilksana kaldık iyi mi
-
bu kadarda yüksek olmazki puanlar sevkimi kırdınız ha 92. 91 88 bu nedir
-
@keynezyenciii hocam hiç bir sınava basvuramadik mecbur gelenlere basvuruyoruz
-
@bayan-keynes senin il göç oluyordu.. Demek istemedin
-
@kürşaddd hocam artistlik yaptım ya nede olsa puanım yüksek diye tabi sonrası pismanlik