Ilk maaş❤
-
İlk maaş değil de son maaşımızı aldığımız gün ne yapıyor olacağız acaba? Bende bunu merak ediyorum.
-
Insan omru iki bolummus. Ilk bolum bir sonraki bolumun hayalleriyle gecermis; ikinci bolum ise ilk bolumu hatirlayarak ozlem duyarak vs. Sanirim ben ikinci bolume girdim:)
-
1-Ayağı şeker hastalığı sonucu kesilen bir aile dostumuza ve babama TV koltuğu alacağım.
2-Arkadaşlarımı ve ailemi yemeğe çıkaracağım.
3-Evleneceğim. -
@alageyik08 inşallah tez zamanda atanırsınız.
-
@evandro İnşallah, teşekkürler.
-
Güzel bi baslik olmus oncelikle... İlk maasi bilmem de atanmak kismet olursa omur boyu alinacak maasla
Kanser hastalarina yardim edebilmeyi
Durumu olmayan ogrencilere burs imkani ,kitap,dersane vs saglamayi
Sokak hayvanlari icin birseyler yapabilmeyi,basta kedim Neniş olmak uzere kedilere kedi evi alabilmeyi Rabbim gaflete dusurmeden nasip etsin. Ee su yalan dunyada birilerinin yuzunde tebbessum olusturabilmek iyi hatirlanmak anilmak zira herseyden onemli...
Ehh ilk maasta ailemizle ilgili harcamalar olur muhtemelen ... Dileyen bu yolda dirsek curuten cok calisan hakkiyla ugrasan herkese nasip olsun diyelim -
Bu başlığa yazılanları 1 haftadır takip ediyodum, benim ilk maaşıma dair hiç hayalim oldu mu hatırlamıyorum..
Aslında bakarsanız ilk maaşımı alalı baya oluyor yaklaşık 3 yıla yakın sigortalı olarak özel sektörde çalıştım ondan öncesi de var, yani ilk maaşımı ne yaptım hatırlamıyorum bile..
Ama atanabilirsem kendime her ay elimden geldiğince yardıma ihtiyacı olan ailelere gıda-giyim her neyse düzenli olarak yardımda bulunma hedefini koydum inşallah Allah bunu bana ve isteyen herkese yaşatmayı nasip eder..
İnşallah hiç bi zaman da bu amacımı unutturmaz bana..
Bunun dışında da belki daha sonraki yıllarda gerçekleşebilecek olsa da aileleri olmayan kardeşlerimize gerek eğitim hayatlarında gerekse iş hayatlarına başlayana kadar desteklemeyi, onların 1-0 geride başladıkları hayata tutunmalarına yardımcı olmayı çok istiyorum..Gecenin bu saatinde buraya yazma sebebim ise az önce okuduğum ve bana yarım paket sigara içtiren haber..
https:// www. mynet. com /cocuguna-okul-kiyafeti-alamayan-issiz-baba-intihar-etti-110104410314
Ne yazık ki bir baba oğluna 1 pantolon alamadı diye canına kıymış.. Böyle haberler görünce ilk maaş son maaş, kurduğum hayaller, halim vaktim çok şükür yerinde olmasına rağmen gene de halime şükretmediğim zamanlar geliyo aklıma ve kendimden insanlığımdan utanıyorum. 1 pantolon bana kafayı yedirtiyo 1 pantolon evde sıkıldım bundan giymeyeyim artık dediğim onlarca pantolon varken dolabımızda.. 1 baba 1 pantolon ediyo..
Bu haberin etkisiyle sizlerden de bir ricam olacak, bir gün umarım bunca emeğin sonunda bir çok zorlukla mücadele ederek bir yerlere geleceksiniz.. O zor günlerin hatrına sizler de her ay gücünüz yetmese de elinizden geldikçe lütfen çok küçük de olsa (1 pantolon dahi olsa) çevrenizdeki insanlara yardımcı olmaya çalışın.. Verdikçe çoğaldığına inananlardanım inşallah hepiniz daha çok kazanır daha çok verirsiniz çevrenizdekilere..
Başlığın amacınının dışına çıktım kusuruma bakmayın ama bu yazdığım belki birilerinin kalbine dokunur o arkadaşlar da başka hayatlara dokunma fırsatını elde ederler belki bu haberlerden bir tane daha olmamasını sağlarız bir gün.. İyi forumlar..
-
Ben de atarnırsam ilk maaşımla olmasa da ikinci üçüncüyle biraz biriktirip annemin o güzel ellerine bilezik alacağım. Çünkü benim dersane kitap deneme masraflarımı karşılamak için herseyini ellerime tutuşturdu. Parmagındaki yüzüğü satti canim meleğim benim. Bense her sınavı kazanamadımda ise bisey olmaz canım sağolsun al şunu da bakalım hadi tekrar hazirlaniyorsun tekrar dersane derdi. Bende 25 yasina gelmis hala aileden destek aldım icin utaniyordum. Zoruma gidiyordu. kendimi kötü hissetmemen icin ise üzülme bugun sana yarın sen de bana bilezik alirsin derdi bitanem. Insallah o günler gelir de hepimiz hayallaerimizi gerçekleştiririz. Herkesin bi hilayesi var iste burada ilk maasla ilgili.
-
-
olurda guy mülakatını geçersem arkadaşların yemek istekleri var onları halletcem önce onun dışında kredi borcum var onuda babama kitlemeyip kendim öderim:) bide ailem için bir şey var aklımda şimdilik bu kadar
-
İlk maaş. Öyle ya ilk maaş... Evet ya ilk maaş...
-
İlk maaşın verdiği huzur çok bambaşka bir şey. Alın teri büyük emek çok güzel bir duygu.
-
ilk maaş diye diye ömür bitti. hala nasip olmadı...
-
Araba alicam
-
GTB'ye başlayacak yaklaşık 1500 adayın yorumlarını da buraya bekleriz.
-
Onun heyecanı çok başka. Birde tüm aileye yemek ısmarlanınca efsane oluyor..
-
Memurlarda ayın 1'i ile 14' ü arası : Ayın 15'i gelsin hallederiz.
Memurlarda ayın 16'sı ile 30'u arası : Eksideyim, ayın 15'inde toparlarız inşallah.
Kısaca sadece ayın 15'inde para vardır
-
Ayın 15' i tanıdığım ve tanıştığım herkese çay ısmarlamaya karar verdim. Aşağı yukarı 150 kişilik bir liste çıktı ortaya, ortalama 3 bardak çay içse herkes 7,5 TL den 1.125 TL bir o kadar da ben içsem 2.250 TL. Hayat gerçekten pahalı, bir de yemek ısmarlasam 5 maaş gider.
-
Allah o ilk maaşı almayı nasip etsin de yapacaklarımı değil yaptıklarımı konuşmak istiyorum artık Hayallerimi yapmak istiyorum
-
Bu yaşımda saçımda beyazlar çıkmış önce bi gidip en iyi kuaförde saçımı başımı boyatırdım