iktisat soru bankası öneri
-
Erdal Ünsalın mikroiktisat kitabı ile çalışıyorum. Çalıştığım konuları pekiştirmek adına çıkmış ve özgün olmak üzere önerebileceğiniz (çözümlü)soru bankaları var mı arkadaşlar ? (makro ve son 4 lü için de önerilerinizi beklıyorum aynı zamanda )
-
@abd94 hocam Samet Tufan Makro iktisat soru bankası iyidir.
-
Pegem economicus başarılı öneririm.
-
@antimülakat @beveridge-eğrisi hocam soru bankaları pahalı oldugundan bir adet kitap almayı dusunuyorm.. Şu kıtaplar arasında kaldım aslında
*KPSS A İktisat Çalışma Kitabı ---Tufan Samet Özdurak
*2019 TEFTİŞ KPSS İktisat Soru Bankası Seti -Nurdan Aslan Muhittin Akçaba-(bunu açıklamada nurdan arslan yazdıgı için istiyorum açıkcası ve birde bu kıtap çözümlümü onu bilmiyorum)
*Monopol Analiz İktisat Çözümlü Soru Bankası 2 Cilt (2018) --Erol Bulut, Muzaffer Ulusoy--.
Bu 3 kitap arasında kaldım birini almayı düşünüyorum -
@abd94 Zeynel Dinler'in çözümlü soru bankasına baktınız mı peki? Bir göz atın derim diğerlerini almadan önce.
-
@bluephantom hocam bu kaynakları biraz daha güncel diye söyledim aslında
-
@abd94 Zeynel Dinler'in kitabı her yıl güncelleniyor ancak ne istediğinize bağlı tabi. Nurdan Aslan'ın makro kitabını bitirdiniz mi?
-
@bluephantom makroya daha baslamadim ama konu anlatimli kitabindan bahsediyosaniz pek hoşuma gitmedi
-
Hysteresis, tufan Samet in kitabı bende öneririm
-
*Monopol Analiz İktisat Çözümlü Soru Bankası 2 Cilt (2018) --Erol Bulut, Muzaffer Ulusoy
https://www.youtube.com/watch?v=5lRWSBbFtsc
Videoda ayrıntılı incelemesi var bir bak derim. -
@abd94 hocam ben de samet özdurak ya da erol hocanın analiz kitabını öneririm. Samet hoca konu konu gitmiyo karma gidiyo. Analiz iktisatta her konu sırasıyla ve çıkma ihtimali olan her konuya değinilmiş. Son 4lü konusunda da başarılı bir kitap bence baya güzel açıklamış soruların cevaplarını. Youtube tanıtımını izleyin bence de fikir oluyo. Her iki kitap da güzel. Başka çözmedim ben o yüzden fikrim bu kadar ️
-
@abd94 Konu anlatımı değil; çözümlü ayrıntılı soru bankası benim 3 ciltti en son benim gördüğüm.
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize saglik
-
Arkadaşlar vmy için iktisat, hukuk,maliye kitabı önerebilir misinz ?
-
@baelish iktisat için erdal ünsal
-
@baelish Erdal Ünsal temel referans kitaptır. Ancak Zeynel Dinler'in kitapları da onun altında kalmaz. Kötü yanı makrosu yok.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: iktisat soru bankası öneri
Kesinlikle ben fen tavsiye ediyorum. Gerçekten hiç görmediğim sorular vardı. Çok katkısı oldu.
-
@veblenist, içinde söyledi: iktisat soru bankası öneri
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: iktisat soru bankası öneri
Kesinlikle ben fen tavsiye ediyorum. Gerçekten hiç görmediğim sorular vardı. Çok katkısı oldu.
Kesinlikle cok iyi kitap !
-
Dostlar çalışalım çalışmaya da bu ilansızlık ortamında güzel puanlar alanlar bile sınava giremiyor. Memlekette ilan ihtiyacı 2011 e kadar bu kadar fazla iken, bu tarihten sonra ne oldu da bu kadar törpülendi. Vallahi ananız babanız haliniz nicedir annamaz ama biz sizin adınıza çok üzülüyoruz.
-
@johnstuartmill gelen yorumlardan dolayı fıkrım bu kıtaba dogru yonelıyor hocam zaten