2017'de ptt ye 2500 personel alınacak
-
Personel alınacak bakan acıkladı . Yarabbim inş en az 1300 ü gişe olur iibf azcık gülsün:(
-
@keynezyenciii inşallah kardeş gönül ister ki hepsi iibf li olsun
-
İnş ama hepsi olmasın ya hiç alım olmayan blümler var allah hakkıyla ekmegini kazanmak isteyenleri korusun
-
alımla ilgili şartlar ne olur?
-
@john-nash p3 puani ve mezuniyetten başka bir şart aramaz.
-
700 kişi gişe + büro ...
hayır da ispanyolca cince fransızca bilen elemanları hangi bölgelere tahsis edecekler cok merak ediyorum -
@guyan-gelmiş kaçla kapatıyo genelde kardeşim
-
@john-nash geçen ki gibi saçma sapan bölümlerden alım yapmayacağını düşünürsek gümrük gibi bir puanla kapatır 79-82 civarı diye tahmin ediyorum 700 civarı bir iibf olursa.
-
@saskinördek ptt ye 2500 içinde söyledi:
700 kişi gişe + büro ...
hayır da ispanyolca cince fransızca bilen elemanları hangi bölgelere tahsis edecekler cok merak ediyorum500 gişe diolar ne ara duyum yayılıyor 2000 diger kadrolarms 500 gişe oyle yazmıslar. Benim puan 82.4 ilan gelmeden umutsuz oldum
-
@keynezyenciii ptt ye 2500 içinde söyledi:
an blümler var allah hakkıyla ekmegini kazanma
öle olsun üstad seni mi kırcaz
-
Ben bayanım bana üstad aga hacı gardaş demeyin ay
-
@keynezyenciii Ahahaha kahkaha attım hocam.
-
Ptt'nin yapacağı alıma ilişkin bir haberi aylar öncesinden yapmış konuya ilişkin sayı vermemiştik . Şu an itibariyle herşey daha net daha fazla detaya ulaşabiliriz.
-
@keynezyenciii bende bayanım ne diye hitap etmemi isterseniz öyle ederim hanımefendi sizi mi kıracağız
-
@keynezyenciii 500 kişi salt istanbul sanırım bakan bey öle diyordu
-
Alımların parça parça yapılacağı söyleniyor bir bilginiz varmı ?Önümüzdeki hafta 500 kişilik ilk parti olan İstanbul alımı yapılacak sene içinde 2500 e tamamlanacakmış heralde
-
Oguzhan bakan öyle söyledi
-
http://tercihiniyap.net/ptt-memur-alimi/ öncesinden haberi yapılmıştı
-
ilan geldi ma kaç gişe kaç büro bulamadım. Ayrıca maaşlar hakkında ve aralarındaki fark hakkında bilgisi olan var mı?
-