Adminlere Soru
-
@möözun bir ingiliz konyaya gelsin de güzeldir
-
@möözun nasip kısmet diyelim, TY insanların her alanda doğru tercih yapmasına destek olmak istiyor.
-
@möözun adminler sevaba girmek istiyor engel olmayin
-
@möözun ip var orada kandırmayınız insanları. Hem onların hepsi islami evlilik sitesi, sonunda rahmet var, bereket var
-
@möözun Eh nihayetinde bu da bir tercih sevgili dostum. Bu da bir gelecek planlamasının parçası değil mi :))
-
@Agor @paretowilfredo @Antimülakat canım ailem iyi ki varsınız, çok rahatladım cevaplardan sonra :))
-
@möözun düğün ne zaman?
-
-
@paretowilfredo neyse Allah'tan altın fiyatları düşüyor da alırız birer çeyrek, 1 ay önceki gibi olsa tüm TY ekibi adına anca bir çeyrek takardık.
-
@agor kısmetse seninkinden sonraya planlıyorum. Önce abim gitsin.
-
-
@möözun 2020 Haziran ila Eylül arasında bir tarihte bitecek bizim iş inşallah, ama yine de sen bu araya sıkıştırırsan o da fena olmaz.
-
@paretowilfredo sarhoş dayıya, enişteye bağladın üstat. Sizden değerli mi bea, beşi bir yerde takarız. Şu enflasyon rakamları ile gram altına düşmeyelim de çözeriz.
-
@agor damat adayı olursa bi de ona danışırım, uyarsa o vakit neden olmasın?
-
@möözun sonra neden bana evlilik reklamı çıkıyor, bana mı çıkacak sana çıkacak tabi. Bak bana beyaz eşya reklamları çıkıyor, reklam yayıncısı firmalarda işini biliyor, herkese göre muamele.
-
-
@paretowilfredo ben de gergin baba modelinde damadı darlarım, güzel düğün olur.
-
-
@Agor @paretowilfredo kahkaha attım ya