Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Arkadaşlar ilan gelmiş yds istenmiş, bir çok sınavda bu böyle oldu ve olacak da. Bence her Sınavda niye yds var gereksiz vs yerine tartismak yerine yds çalışıp puan almak daha mantıklı. Yds geçen senelerde de vardi bu sene koyulan bir şart değil. Kısaca yds tartışması bir çok başlıkta döndü, burda da döndürmenin alemi yok,sınav hakkında konuşmak daha iyi olur
-
Yds ye kalitesiz sınav demek ciddi psikolojik sorun içerir.Dil anlamı bakımından toelfdan daha kaliteli bir sınav tek eksiği speaking ve listening
-
@bianconeri Psikologsunuz herhalde, teşhisiniz nedir acaba ?
-
Kpss 88 yds de tamam ama emin olamadım gelir mi gelmez mi cok puan türü var
-
Çok puan türü olduğu için sürpriz olabilir yüksek de kapatabilir, emin olamadım şu an kaçla kapatacağından. Ama dediğim gibi 87-88 gibi düşünüyorum.
-
@cagii Gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden daha fazla, başvurmayı ihmal etmeyin.
-
@şeyhşamil-ps inşallah öyle olur hocam
-
Kesinlikle yds puani saglam elinde olmak arti bir degerdir buna hickimsenin lafi olamaz. Lakin muhasebede bir kavram var hani ozun onceligi diye. Iste mevzu burda yapacagin is ile ahim sahim bir alakasi olmadigi halde daha giris asamasinda boyle yds onkosulu koyulmasi bence kalite anlamina gelmiyor. Aday 93 puan alip bddk nin murakiplik sinavina yds si olmadigindan dolayi giremiyor ama ote yandan 75 puani olan adam 50 yds puani ile giriyorsa burda bir sikinti var demektir. Yds puani olan arkadaslar lutfen yanlis anlamasin sozum yada sozumuz asla onlara degil. Sistemin yine yanlisligindan bahsediyoruz. Yoksa tabi basvursunlar firsati degerlendirecekler elbette.10 tane ingilizce cumleyi cevirmek kendisini 95 puan alan adamin onune gecirmemeli. 20 puan demek bilmem kac bin aday demek degil mi?
-
Bunlar iyigünlerimiz daha.Önceden yds bazi puan türlerindr yüzde 60 etkiliydi.Yds 60a karsi degılim.Ancak puanlri etkilemesi cok adaletsizdi.
-
@şeyhşamil-ps altı boş yorumlar yapıp laf kalabalığı yapmayalım lütfen test formatında hocalarımız mükemmele yakın iş çıkarıyor. Keşke listening,speaking gibi bölümler de olsa ama bunları eklemek sınav ücretini 700-800₺ lere çeker. Dediğim gibi burada laf kalabalığı yapacağınıza ingilizce çalışın veya başvurabileceğiniz başlıklara gidin.
-
SAYIŞTAY
KAYMAKAMLIK
REKABET KURUMU
KDK
SPK
BTK
BDDK
EPDK
KİK
GÖÇ
VMY-GUY-DGUY-MHUY-MUYHer ilanda YDS şartı yok. Olanlar da çok az. Bunlar YDS istemiyor. Avrupa’da sıradan kişiler bile İngilizceyi şakır şakır konuşuyor. Kaldı ki bu görevlere gelecek kişiler ileride üst düzey yönetici olacaklar. Kusura bakmayın da 25 yaşına gelip de İngilizce öğrenmemişseniz bundan sonra öğrenmeniz imkansız değildir ama zordur.
-
@arven16 Olur tabiki, neler yapacağımı ve hangi başlıklarda yazacağımı bir liste halinde sunarsanız daha kolay olur benim için. Laf kalabalığı yapan sizsiniz. Aynı fikirde değiliz diye nedir bu saygısızlıklar ? Biri ciddi psikolojik sorun der biri laf kalabalığı der emir verir gibi konuşur. Neler yazacağımız önce sizlerin denetiminden geçsin o zaman.
-
@şeyhşamil-ps düzgün yazarsan düzgün cevap alırsın. Sınava kalitesiz demişsin sen 60 bile alamamışsın sen kimsin ki kaliteli olup olmadığına karar verebiliyorsun. Hazırlayan odtülü, Ankara üniversitesindeki hocalar aptal sen mi akıllısın? Neden YDS istediğini çok öğrenmek istiyorsan kuruma dilekçe yaz.
-
@arven16 Sen kimsin ki benimle hiçbir tanışıklığın olmadan senli benli konuşuyorsun ? Yds'nin kalitesiz bir sınav olduğunu söylemek mi düzgün konuşmamak ? Tanımadığın insanlarla konuşurken üslubuna dikkat et.
-
@şeyhşamil-ps sizin gibi bir kesim var bu ülkede, Türkiye’de olan ve Türklükle alakalı her şeyi küçük görüyorsunuz. Muhtemelen Edirne dışına bile çıkmamışsındır. Neyse uzatmaya gerek yok bak dalgana.
-
Gençler burası yds tartışma platformu değil,daha nazil olalım birbirimize.İlanda gerekli her şey mevcut 60 yds istemiş olan varsa başvuru yapsın demiş.Bizlerde bir hata yok sistemde bir hata var.Birbirimizi eleştirmek yerine sistemi eleştirelim.Ek olarak MGK uzmanı ne iş yapar ne eder daha çok bunları konuşalım..
-
Geçen senelerden bilen varsa liste açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakatlar oldu?
-
@arven16 Türklüğü senden öğrenecek değiliz. Konu Türklükle alakalı hiç değil. Uzatan da olmadık yerlere çeken de sensin.
-
@şeyhşamil-ps ben de aynı düşünüyorum özellikle kurum sınavlarına girip de kalitesiz soruları gördükçe ösym ye şükrediyorum .en azından bileni bilmeyeni ayırt ediyor .
-
ben şunu derim .kolay diyen girsin sınava puanını alsın .alamayacak olan da konuşmasın .çalışın siz de alın .engel mi oluyoruz