PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@hegia-sophia Çoğu hakimlik ve savcılık deniyor hocam kurumlarda avukat olanların dahi çoğu hakimliğe geçmeye çalışıyor... Malum özlük hakları..
-
@culpain ayni linkte listelerin altinda başka bir link daha var konu başlıklarını iceren, oradan bakabilirsiniz
-
Arkadaslar görev tanımını bilen herhangi bir sey duyan işiten var mıdır acaba? Yalçın bey youtube da biz 200 uzman yrd arkadaşlarımızın açılacak olan ptt bankta görevlendirileceğini düşünüyoruz demişti ama umarım daha farklısı olur.
-
@offspring teşekkür ederim:)
-
Arkadaşlar whatsp grubu var miydi??
-
Arkadaslar Sizce 200kontejani doldururlar mi ?
Bir de yedek saysi 200 muydu -
@öğrenci vall ben de deniyorum ama hakim savcı adamların alacağı 1000 kişi. Gidişat rekabet iyice kızışıyor. Bizdeki durum tamamen bilinçsizlik. Çok az hukukçu dil puanına sahip. Ben mi çok pesimistim vizyonsuzum bilemedim açıkçası.
-
@b-ays 200 asil + 400 yedek toplam 600 diye biliyorum hocam
-
@öğrenci Bok atmaya meyilli olduğumdan 11 i 12 diye algılamışım, 2. defa okuduğumda farkettim ben de şimdi bana cevabınızı okumadan
uyarı için teşekkürler yine de -
@hegia-sophia Hocam valla şu an öyle azaldı ama 2016 yılından beri çok sağlam alım yapıldı hakimliğe.
Bir de dil konusunda haklısınız çünkü Tbmm yasama uzman yardımcılığı 70 yds şartı koymuştu ve hukuk kadrosu dolmamıştı.
Pesimist veya vizyonsuzluk değil bence. Çünkü hakimlik denilince özlük hakları ve polis arabanı arayamıyor vs. dolayısıyla isteyen epey insan var. Benim tanıdığım bir kaç kişi o zaman dahi istemedikleri için girmedi hakimlik sınavlarına... Kimi akademisyenlik denedi kimi de a grubu kariyer memurluğu:)
-
@generalgeneral Meyilinizi gayet iyi anlıyorum Rica ederim kısa sürede mülakatlar bitecek gibi duruyor:)
-
Hayırlı olsun arkadaşlar bu güzel gecede inşallah hakkımızda hayırlısına vesile olur açıklanan listeler. Tarihler belli olmayınca odaklanamadik bir çoğumuz, simdi de çok az zaman var. Hakkımızda hayırlısını diliyorum
-
Mülakatlara nasıl çalışacaksınız arkadaşlar? Bu kadar erken beklemiyordum mülakatı.
-
@alageyik08 defter tekrarı yapmayı düşünüyorum hocam hızlıca. sizin öneriniz nedir?
-
Alandan mı sorarlar acaba
-
Bu liste puan sıralaması baz alınarak oluşturulmuş sanırım. Alfabetik olmadığına göre.
-
@jackov sanırım öyle hocam
-
Konaklama isini nasil yapcaksiniz arkadaslar
Bildiginiz uygun misafirhaneler var mi -
Açıklanan konu listesinde PTT Uzman yardımcılığı pozisyonu için yazılı sınav alan konularını kopyala yapıştır yapmışlar resmen. Gerçekten bu kadar geniş bir alan bilgisinden sözlü sınavda da soru gelecek mi ya?
-
@b-ays otobüsle gidecekseniz aştiden metroya binin besevler istasyonunda turizm otelcilik lisesinin konaklama yeri var orada uygun fiyata kalabilirsiniz, mülakat saatiniz sabaha denk gelirse de yine metro ile aktarma yaparak ulus a yarım saatte varırsınız.