Forumu gundelik takip etsem de cok aktif yazilarda bulunmuyorum. Ancak bugün başimdan geçen bir 0layi paylasmak istedim. Ev gecimine katkida bulunmak icin sertifikam dogrultisunda okullarda 23 Nisan etkinlikleri icin dans egitmenligi yapiyorum. Bugün 1. Siniflarda dersim vardi ve bir kiz ogrencim biraz fazla populer ve bunun oldukca bilincinde:) Bugun yine sozumu dinlemeyip bir de diger arkadaslarina psikolojik baski yapinca dansın dişinda tuttum kucuk hanimi. Bir ton suratini yedikten sonra asagi cocuklari ogretmene teslim etme asamasinda ogretmeninin yaninda bir anda kaplan kesilip bana ' sakat ayagimla oynayamayacagim icin beni oyundan atti. Vallahi bosuna para veriyoruz sana' dedi. 7 yasindaki bir cocuktan bunu duydugum icin kendimi o kadar kotu hissettim ki. Daha neler neler de iste hepsini anlatmaya da gerek yok. Bu gibi durumlarda bu sinavi daha da cok kazanmak istiyorum. Allahim diyorum nolursun beni ve benim gibileri insanlarin sacma sapan emellerine alet etme. 3 kurus para icin bizi hak ettigimiz degerin altinda tutma diyorum. Bir an once aciklansa şu sinav da herkes yoluna baksa...
offspring tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Arkadaşlar ben bu sabah girdim, komisyon cok iyiydi gayet güleryuzlulerdi. Zarf cektirip zarf açacağı ile actiriyorlar. Daha önce zarf açacağı kullanmadiysaniz evde prova yapabilirsiniz:) zarfta iki soru vardı. Biri alan sorusu biri de Türkiye coğrafyası ile alakalı idi. Onun dışında da PTT ile ilgili soru sordular. Sohbet havasında geçiyor stres yapmayi gerektirecek bir ortam yoktu. 8-10 dakika arasinda idi mulakat sureleri. Girecek herkese şimdiden başarılar
-
Ben de hiç guncel olaylar Afrin harekatindan filan soru geldi mi onlari merak ediyordum onu da sormuslar ogrenmis oldum:) Arkadaslar aslinda sorulan sorulara hepimiz asinayiz ama bu asamaya kadar hep test teknigi ile geldigimiz icin simdi bildigimiz kavramlarin tanimini yaparken zorlaniyoruz. Ben tabi ki genelleme yapmayim herkesin kendi bilgi birikimi ama en azindan kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum. Iktisat, maliye, para banka, muhasebe, hukuk hepsinin dunya kadar kavrami var. Bunlar biraz da sans isi bana kalirsa. Ben ilk defa banka mulakatina girecegim belki yanlis dusunuyorumdur ama şahsi fikrim sorulan sorulara verilen teknik bilgi cevaplarindan yani sira konusma uslubu, kurulan cumleler, bakis acisina daha cok onem veriyorlar. Ama tabi dedigim gibi bu sadece benim fikrim.. Mulakat surecini atlatan herkes icin hayirlisi olsun. Henuz girmemis olanlara da simdiden basarilar dilerim
-
Grup ve bireysel mulakatlara cagrilma sirasini banka sinavindan aldigimiz puanlarla dogru orantili oldugunu dusunuyorum. Hatta grup mulakatinda bizler icin ayrilmis yerler bile puan siralamasina gore bana kalirsa. Ben basvurdugum sehrin en dusuk 2.puanina sahiptim sanirim ve gerek grup mulakatindaki yerim gerek bireysel mulakata cagrilma siram bununla paraleldi. Yani grup ya da bireysel mulakattaki basari oraniyla cok da alakali degil ama tabi ki bu tamamen benim fikrim:)
-
Herkese hayirli olsun arkadaşlar, benim de sonucum olumlu olmus cok şükür:)
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@grejuva Merhaba ben bu soruya dair yıllar önce hocamin anlattığı şekilde yaklaştım. Hocam şey demişti mirasçıların kendi arasında yaptığı devir işlemi adi yazili , 3.kişiler işin içine girince resmi yazili demişti. Bir şekilde yanlış hatırlıyor, konuları karıştırıyor olabilirim ama yine de paylaşmak istedim
-
@ceska bakirkoyden kadikoy'e deniz otobusu var yanlis bilmiyorsam saat basi kalkiyor ve bindikten 20 dk sonra kadikoy'de oluyorsunuz
-
Arkadaşlar sağlık raporunu Ankara'da ikamet edenler icin söylüyorum öveçler caddesinde cerrahi tip merkezi var cok uygun bir fiyata erken saatte gidip 1 saatte aldim. Evrak teslim ederken de diplomanizin aslini yaninizda goturmenizi oneririm. Noter onayli asli gibidir ibaresi disindakini kabul etmiyorlar. Bir de güvenlik sorusturmasi formunda yeni kimlige sahip olan arkadaşlar kimlik bilgilerinde seri no hariç olan kisimlari yani cilt no aile sira no gibi yerleri e devletten girip doldurmayin ben doldurdum evrak tesliminde yenisini cikardik. Yeni nufus kimliginde yazan bilgi hariç diger kısımları boş birakmaniz faydaniza. Bilgilendirmek istedim. Herkese kolay gelsin
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Ben surecin tamamlanmasini bu kışın ötesinde görmuyorum. Evet biraz uzatıyorlar ama mulakat listeleri aciklandiktan sonra daha hızlı işleyecekmis gibi geliyor. ( insallah)
-
Arkadaslar bir tez çok uç noktalardaki bakis acilariyla dile getirilmis:) bu forumda banka mulakatina girip bir umut sonuc bekleyen insanlara ' ben banka calisaniyim şartlar çok kötü tercih etmeyin' demek de yanliş, öyle ya da böyle bizim gectigimiz bir yoldan gecip basariyla sonuclandirmis ve muhtemel bizim de basarili olacagimiz takdirde yasayacagimiz sorunlari dile getiren birine ' begenmiyorsan istifa et' demek de yanlis bana gore:) Yazilan fikirlere daha tahammullu olup , yaklasan mulakat sonuclarini beklemek biz banka personellerine ve personel adaylarina daha cok yakisir diye dusunuyorum:)
offspring tarafından gönderilen son iletiler
-
@haydarka benim güvenlik soruşturması formumu kontrol eden çalışan mahalle köy yazan yerden itibaren silmeye başladı. Yani 2. Sütun oluyor sanırım aile sira no, cilt no , verilme nedeni hepsini sildi. Isterseniz bi doldurulmus halini götürün bir de boş halini götürün bu şekilde garanti olur
-
@asd123 yok hocam sorun olacağını sanmam çünkü bizzat sizden o şekilde alınmış. Hatta bence yazilmasi daha uygun:) ama bugün başıma bu şekilde geldigi için yazmak istedim
-
Arkadaşlar sağlık raporunu Ankara'da ikamet edenler icin söylüyorum öveçler caddesinde cerrahi tip merkezi var cok uygun bir fiyata erken saatte gidip 1 saatte aldim. Evrak teslim ederken de diplomanizin aslini yaninizda goturmenizi oneririm. Noter onayli asli gibidir ibaresi disindakini kabul etmiyorlar. Bir de güvenlik sorusturmasi formunda yeni kimlige sahip olan arkadaşlar kimlik bilgilerinde seri no hariç olan kisimlari yani cilt no aile sira no gibi yerleri e devletten girip doldurmayin ben doldurdum evrak tesliminde yenisini cikardik. Yeni nufus kimliginde yazan bilgi hariç diger kısımları boş birakmaniz faydaniza. Bilgilendirmek istedim. Herkese kolay gelsin
-
@keynes-baba sağolun teşekkür ederim ben de baska bir devlet hastanesi ile görüştüm dediginiz gibiymis o şekilde halledicem
-
@gulnaz hocam ayni durumdan muzdaribim. Suan bir hastaneye geldim sadece dahiliye görüp imza verecek dedi ama burada birsürü kişi doktor doktor gezdigini soylemis. Ik yi ariyorum acan olmuyor bilen arkadaşlar yonlendirebilir mi acaba?
-
Herkese hayirli olsun arkadaşlar, benim de sonucum olumlu olmus cok şükür:)
-
@sonhukukbükücü insallah bugün açıklanır ara ara siteyi kontrol ediyorum hareketlilik yok ama insan bekliyor tabi
-
Ben de dört gözle buranin sonucunu bekliyorum. Bi aciklansa kazandigima dair bir ibare görsem direk tüm hazırlık kitaplarımı bağışta bulunup işe girme mevzuunu kapatip sadece kendime yatirim yapmak istiyorum artık. Ama o kadar çok olumsuz anlamda mulakat sonucu gördüm ki bu da olumsuz olacak diye cok korkuyorum. Öte yandan sonuçlarin açıklanma tarihine gelince şahsi fikrim 30 Kasimda mulakatlar bittiği için 31 Aralikta açıklanacağı yönünde ama o güne de birakmaz herhalde yani inşallah diyerek 28 Aralik cuma günü bekliyorum ben
-
Ptt bu zamana kadar tüm açiklama süreçlerini 1 ay olarak tuttuğu için ben bu mulakat da 1 ay da aciklanir diye düşündüm ama daha erken aciklansa cok daha iyi olur tabi
-
Arkadaşlar ben bu sabah girdim, komisyon cok iyiydi gayet güleryuzlulerdi. Zarf cektirip zarf açacağı ile actiriyorlar. Daha önce zarf açacağı kullanmadiysaniz evde prova yapabilirsiniz:) zarfta iki soru vardı. Biri alan sorusu biri de Türkiye coğrafyası ile alakalı idi. Onun dışında da PTT ile ilgili soru sordular. Sohbet havasında geçiyor stres yapmayi gerektirecek bir ortam yoktu. 8-10 dakika arasinda idi mulakat sureleri. Girecek herkese şimdiden başarılar