26 Mar 2018 13:15

Forumu gundelik takip etsem de cok aktif yazilarda bulunmuyorum. Ancak bugün başimdan geçen bir 0layi paylasmak istedim. Ev gecimine katkida bulunmak icin sertifikam dogrultisunda okullarda 23 Nisan etkinlikleri icin dans egitmenligi yapiyorum. Bugün 1. Siniflarda dersim vardi ve bir kiz ogrencim biraz fazla populer ve bunun oldukca bilincinde:) Bugun yine sozumu dinlemeyip bir de diger arkadaslarina psikolojik baski yapinca dansın dişinda tuttum kucuk hanimi. Bir ton suratini yedikten sonra asagi cocuklari ogretmene teslim etme asamasinda ogretmeninin yaninda bir anda kaplan kesilip bana ' sakat ayagimla oynayamayacagim icin beni oyundan atti. Vallahi bosuna para veriyoruz sana' dedi. 7 yasindaki bir cocuktan bunu duydugum icin kendimi o kadar kotu hissettim ki. Daha neler neler de iste hepsini anlatmaya da gerek yok. Bu gibi durumlarda bu sinavi daha da cok kazanmak istiyorum. Allahim diyorum nolursun beni ve benim gibileri insanlarin sacma sapan emellerine alet etme. 3 kurus para icin bizi hak ettigimiz degerin altinda tutma diyorum. Bir an once aciklansa şu sinav da herkes yoluna baksa...