TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı

KPSS A
    ziraat bankası uzman yardımcılığı
    434
    3833
    917749
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin @yszizi Son düzenleyen:

@yszizi Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya oradan da metroya geçip ile İtü-Ayazağa durağında ineceksiniz hocam.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        BluePhantom @yszizi Son düzenleyen:

@yszizi Alternatif olarak Metrobüs'ten Mecidiyeköy ardından metroyla İtü Ayazağa durağına gidebilirsiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • onuktekin
          onuktekin @yszizi Son düzenleyen:

@yszizi diğer seçenekse Bahcelievler metro ile Yenikapı'ya gidip Hacı Osman metrosuna aktarma yaparsınız İtü-Ayazağa durağında inersiniz. İki seçenekte aynı yaklaşık bir saat sürer.

Fortis fortuna adiuvat

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            giz3m @onuktekin Son düzenleyen: giz3m

@onuktekin ben de aynı guzergahi kullanacagim aciklayici oldu tesekkurler

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • onuktekin
              onuktekin @giz3m Son düzenleyen:

@giz3m rica ederim hocam. Başarılar 🙏✌

Fortis fortuna adiuvat

• A
                Andelib @emilsax Son düzenleyen:

@emilsax aynısını bana da sordular. Sanırım başvuru yaptığınız ildeki ihtiyaca göre soruyorlar. Hatta sende pazarlamacı tipi yok dediler. Ben kesinlikle yok dedim 😀

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  Frederick Taylor Son düzenleyen:

Muhendislik idari alandan mulakata giren var mi bugun mulakata giren arkadaslar deneyimlerini paylasabilir mi?

• S
                    s.cihan Son düzenleyen:

Dostlar bu gün girdim ben idariden yazılı puanım 80.5 tu daha bismillah der demez komisyon başkanı olduğunu düşündüğüm ortadaki beyefendi(genelde o konuşuyor zaten diğerleri pek konuşmadı ben de)seneye tecilin bitiyor niye bedelliye başvurmadın sen şartları da sağlıyorsun dedi,ben de kişisel bir şey kısa dönem de olsa ben askerlik yapmak istiyorum dedim allah allah herkes kaçar sen yapmak istiyorsun dedi ama olay askerlikse iyi bir ales puanım var yükseğe başlayacam bu iş olsa da olmasa da başlayacam zaten kariyer için dedim nedense pek ikna edemedik kendisini,araya diğer herkese sorulan genel sorulardan sorduktan sonra gene konuyu bedelliye getirdi kendileri,soğuk bir havada başladı soğuk bir havada bitti yani benim mülakatım bir beklentim yok,ben buraya yazan arkadaşlardan faydalandım soruları da yazayım benden sonrakiler de benden yararlansın:Bankanın stratejileri,sloganı,bu sloganla ne hedefleniyor sence,bütçe açığı,bankanın aktif toplamı,bilançosu,güncel ekonomik veriler,sence genç işsizlik niye yüksek...

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • F
                      Frederick Taylor @s.cihan Son düzenleyen:

@s-cihan hocam senin mulakata giren ik ci yasli gozluk takiyo muydu

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • S
                        s.cihan @Frederick Taylor Son düzenleyen:

@frederick-taylor evet hocam

• mrnobody
                          mrnobody Son düzenleyen:

HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
                          https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
                          BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ...

• F
                            felix felicis Son düzenleyen:

Genel olarak alım pazarlama üzerine. Hem girişte yardımcı olan beyefendi hem de komisyon tekrar söyledi. Girişte ki pazarlama alanında personel alınacak ona göre yetkinliğinize bakılır dedi. Komisyon üyeleri fazla ciddiydi. Biri açık açık dışardan bankaya insan çekmeye çalışacaksın, bir ayağın dışarda olacak, gerekirse mesaiyi uzatıp raporlar hazırlayıp yazacaksın bunları kaldırabilir misin dedi. Hiç beklemediğim soruydu kem küm ettim sonra tabi falan dedim ama tatmin olduklarını sanmıyorum. Erkek adaylar belki daha şanslı bu konuda. Açıkçası durum böyleyse kaldıramayabilirim. Adam haklı 🙂

B V 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • G
                              giz3m Son düzenleyen:

Arkadaslar bilanco rakamlari icin 2 farkli tablo buldum. Sizin calistiginizda ornegin varliklar kac yaziyo? Ya da link vs yazabilecek biri var mi

• B
                                birmuhendis @felix felicis Son düzenleyen:

@felix-felicis 15 inde mi girdiniz sinava. Muhendislik alanı mıydı acaba?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • F
                                  felix felicis @birmuhendis Son düzenleyen:

@birmuhendis, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı

@felix-felicis 15 inde mi girdiniz sinava. Muhendislik alanı mıydı acaba?

Evet 15’i. Hayır mühendislik değil. Sizi pazarlamaya almazlar bence

• V
                                    Veliat34 @felix felicis Son düzenleyen:

@felix-felicis ziraat katılımı yoksa ziraat idari mi hangisi için söylediler?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • F
                                      felix felicis @Veliat34 Son düzenleyen:

@veliat34, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı

@felix-felicis ziraat katılımı yoksa ziraat idari mi hangisi için söylediler?

• G
                                        gameover Son düzenleyen:

bugün mülakatlar için son gün mü bugünden sonra girecek olan var mı

hiç kimse cehalet ile aziz ilim ile de zelil olmaz

• I
                                          istanbul3490 Son düzenleyen:

Merhaba,
                                          Çok soruldu daha önce fakat kimse net birsey yazmadı ziraat uzman yardımcılığı pozisyonunda İstanbul tazminatı ile birlikte maaş nedir net olarak, 16x kaçtır bu konuda yardımcı olabilecek var midir? Daha önce 2850 yazılmış açıkcası bu çok mantıklı gelmedi yine de olabilir tabi

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • S
                                            silverface @istanbul3490 Son düzenleyen:

@istanbul3490 İstanbul tazminatı ve yol ücreti(veya servis) dışında 2700*16

I K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 152
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 191
                                            • 192
                                            • 154 / 192
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti