Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
-
@agor Hocam onu biliyorum da örneğin youtube anasayfada da reklam oluyor video otomatik olarak ses kapalı durumda başlıyor, bunu yapabilirsiniz belki diye düşünmüştüm teşekkürler gene de..
-
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama mesela bi postu okurken 3-4 sayfa falan gittikten sonra bi mesaja gelen cevaba tikliyorum acilmiyor sanki tiklanamiyor gibi hiç işlemiyor. Sayfayi yenileyince duzeliyor ama. Dedigim gibi, postta 3-4 sayfa ilerleyince oluyor bu durum belkide benden kaynaklidir yasayan varda up’lasin ona göre baksin arkadaslar. IPhone safariden baglaniyorum
-
@wasp61 bildiriminiz için teşekkürler geri dönüş yapılacaktır.
-
1 saatir falan forumda yazıların iç içe geçmesi ve linklerin görünmemesi gibi bi sorun var.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4832/2019-yds-e-yds-hazırlık-platformu
Yani mesela yukarıdaki başlıkta yazdığım iletiyi paragraf halinde boşluklar bırakarak yazmıştım ama iç içe geçmiş haldeler. Bi de başlığın ilk iletisinde linkler kaybolmuş,normal bir yazı şeklinde duruyor. Bu belki de mobil girişlerde böyle bilmiyorum.
-
İletinin içinde başlık linkini yapıştırdım ama o da görünmüyor :))
-
Hocam kullanıcı adının değiştirilme imkani olmalı aynı ınstegramdaki gibi
-
@möözun çözüldü bir kontrol edebilir misiniz sizden rica etsem
-
@maverick teşekkür ederiz, düzelmiş. Bir de şu saatlerin durumunu düzeltebilirseniz çok şık olacak
-
Profil fotoğrafı koyma ve ileti silme gelmeli bence.
-
1- süreli ceza örn 3 gün yazamama.
2- online karışık fotograflarla soru paylaşımı.
3- facebook dosya paylaşımı forumda paylaşılmış bütün kitap, not pdflerinin olduğu bir ayrı bölüm. -
Profil fotoğrafı koyma gelmeli kesinlikle bence de ama ileti silme suistimale çok açık.Şunu yapmaya niyeti olacak olanlar epeyce çıkacaktır maalesef İİBF mezunlarından, ben forumdan alacağımı alayım, işim bitene kadar aktif olayım ondan sonra atandığımda her şeyi temizleyip gideyim. Bu durum forumculuğun ruhuna ters ve kimsenin kendi çıkarına terk edilemeyecek bir durum.O nedenle ileti silmeye tamamiyle karşıyım.
-
@alageyik08 profil fotoğrafı koymayla ilgili sorunumuz teknik, o umuyoruz ki çok yakın bir zamanda çözülecek ama ileti silme getiremiyoruz yayın politikası ve suistimaller nedeni ile, şimdilik sadece düzenleme yapabiliyoruz.
-
@ynsmr süreli yazamama yerine süreli uzaklaştırma şimdilik iş görüyor gibi hocam, diğer iki madde de biraz sistem altyapısı gerektiren konular, bunları not düşelim, zamanla neden olmasın.
-
@ynsmr süreli ceza var sanırım.
-
@agor Getirmeyin hocam zaten. Hiçbir başlıkta anlam bütünlüğü korunamaz bu şekilde ve sonradan gelip okuyanlara zerre faydası olamaz bu şekilde.Ayrıca şunun da önüne geçmek lazım burada da yönetim bunu sağlayabilir kurallar ile. Birileri işe girene kadar burda saygınlık kazancak en zor günlerim dediği zamanlarda buradan güç bulcak işe girince bir günde yok olup sadece arada bakın benim ben! benim mesleğim bu! şu uzman yardımcısı bu müfettiş oldum demeye caka satmaya gelcek. bu hem siz yöneticileri hemde diğer üye arkadaşları açık açık kullanmaktır.Buna izin vermeyin hocam lütfen.
-
@albertcamus hocam bunun bir çözümü ne yazık ki yok, caka satmak genetik bir özellik bu topraklarda, ayrıca kullanmak demişken insanlar istedikleri gibi kullanabilirler burayı, kullanılmış hissetmeye gerek yok, bir yerde yapılan bir iyilik, bir konuda gösterilen fayda eğer karşılık beklemeden yapılıyorsa karşılığını kendisi buluyor. İnsanlara hakaret edilmediği, sorun çıkartılmadığı sürece isteyen istediği gibi davranabilir fakat bilgi paylaşımını önemserlerse daha mutlu oluruz tabi ki.
-
@agor Kesinlikle hocam. iki yüzlü insan zaten iki yüzlüdür değişmez. Ama bunun forum nizamını bozmasına izin vermeyin.İletilerini silip gitmelerine özellikle.Herkes azami bilgi paylaşımından faydalanabilmeli ve bu şahsa bağlı olmamalı.
-
@albertcamus @Agor Evet, ileti silme işinin o boyutu da var haklısınız. Burada aklımıza takılan şeylerin çoğunu kolaylıkla bulabiliyoruz, dediğiniz gibi durumlarda olabilir.
-
Yeni moderatör alma fikriniz olacak mı? Bu konuda ihtiyaç var mı?
-
@sınavsayar şu an yok hocam, kendi yağımızda kavruluyoruz. Zamanla ihtiyaç doğabilir ama.