TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2018 i̇dari yargı hakimliği
    280
    3899
    924057
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kd16 @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir hocam ben kadastro ve icra mahkemelerinde adli tatil hükümleri uygulanmaz diye biliyorum

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Mehmetemir
        Mehmetemir @kd16 Son düzenleyen:

@kd16 hocam ben genel mantığı söyledim 😊

Kadastro ve icranın baktığı nerdeyse tüm davalar çekişmesiz yargı olduğu için Hmk 103 gereği direk otomatik giriyor. Benim deme amacım genel yargısal olarak adli tatile hepsi tabi..

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • C
          corleone Son düzenleyen:

Vergi Hukuku için Nurettin Bilici yeterli mi? yoksa S. Erdurmaz mı tavsiye edersiniz?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            James Buchanan @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir teşekkürler hocam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • B
              bydaler @corleone Son düzenleyen:

@corleone vergi hukuku için nurettin bilici çok iyi...ancak tvs için kabus...çok karışık anlatılmış,daha şemali ve çok çok ayrıntıya girilmeden özellikle karşılaştırmalı bir şekilde anlatılan kitaplar tercih edilebilir

• B
                bydaler Son düzenleyen:

Arkadaşlar genel kültür genel yetenek kısmı için nasıl bi yöntem izliyorsunuz? Toplamda 30 soruluk kısmı ordan geliyor.5 yada 6 yanlış diye hesapladım...fazla mı hesaplamışım 😓🤔

• Mehmetemir
                  Mehmetemir @bydaler Son düzenleyen:

@bydaler hocam benim biraz temelim var ben sadece kaldıraç çözerek pekiştirmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim herkese...

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...

C K Ç B 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • T
                    tyr61 Yasaklı Son düzenleyen:

22 aralık askerlik İstanbul . Girdiğim üst sınavları virgüllerle kaciran ben tabi ki idari hakimlik sınavında da değişiklik olmayıp şansızlığıma devam edecektim 🙂 🤦🏻‍♂️

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • J
                      James Buchanan Son düzenleyen:

matematikten ne problemleri çıkıyor? havuz-musluk, hız vs..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        Kaymakam3838 @tyr61 Son düzenleyen:

@tyr61, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

22 aralık askerlik İstanbul . Girdiğim üst sınavları virgüllerle kaciran ben tabi ki idari hakimlik sınavında da değişiklik olmayıp şansızlığıma devam edecektim 🙂 🤦🏻‍♂️

Keşke dilekçe verseydiniz hocam. Ben aralık sonuna kadar beni çağırmayın diye dilekçe verdim. Dikkate almışlar sağolsunlar.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • C
                          confutatis @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir çıkmış sorular kısmı sadece 2012 ve öncesini içeriyor. Acaba 2012 sonrası sorulara telif sebebiyle özgün sorular kısmında mi yer vermiş olabilirler mi?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht

• K
                            kd16 @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir kaldıraç derken hakimlik sınavı için hazırlanmış gk gy birarada olan soru kitabından mı bahsediyorsınuz hocam

• Mehmetemir
                              Mehmetemir @confutatis Son düzenleyen:

@confutatis hocam 2012 sonrası tüm sorular direk ÖSYM yayınlamadığı için soru kitaplarında yer alanlar adaylardan öğrenilen uyarlama yolu ile yapılan sorular.

• Mehmetemir
                                Mehmetemir @kd16 Son düzenleyen:

@kd16 evet hocam ondan bahsediyorum.

• Mehmetemir
                                  Mehmetemir Son düzenleyen:

@james-buchanan ya geçmişe bakarsanız çok sormamışlar problem sorusu, sorduklarında ise daha çok musluk veya normal hesaplama sormuşlar..

• T
                                    tyr61 Yasaklı @Kaymakam3838 Son düzenleyen:

@kaymakam3838 bu kadar ani gelişip bu kadar yakın tarih olacağını düşünmedim. Haberlere konu olduğunda da artık dilekçe için gec kalmıştım. Nasip kısmet izin veriliyor ama tabi allakbullak oluyorsun ders falan olmuyor son bir hafta kala

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Ç
                                      çinkoçaydanlık @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@bydaler hocam benim biraz temelim var ben sadece kaldıraç çözerek pekiştirmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim herkese...

Kaldıraç bende de var ancak eski baskı. Yani kitabın vatandaşlık kısmı iş görmez artık ancak tarih türkçeye oradan bakacağım.Hocam sırf vatandaşlık için bu kitabı yeniden almayayım elinizde vatandaşlık soru cevap birşeyler var mıdır ?
                                      Bir de daha önce bir çalışma sitesi yazmıştınız testler vardı bir zahmet tekrar yazar mısınız ?

• Mehmetemir
                                        Mehmetemir @çinkoçaydanlık Son düzenleyen: Agor

@çinkoçaydanlık hocam vatandaşlığın tamamı geçersiz olmadı değişen hükümlere bakın yeter. Ayrıca anayasaya iyi çalıştı iseniz ayrıca vatandaşlığa gerek yok sadece soru çözün yeter.

Bu sitelerde güzel test ve PDF'ler var. Ona bakın:

https:/ /www.hukukdershanesi.com/tag/hukuk-fakultesi-ders-notlari/

https:/ /ekonomihukuk.com/blog/hukuk-ders-notlari/

https:/ /www.kpsshukuk.com

Mehmetemir Ç 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Mehmetemir
                                          Mehmetemir @Mehmetemir Son düzenleyen:

Vatandaşlık notu

https://drive.google.com/file/d/1IVk1r2dhuXuV_hVDXrlwqQz0qetK2HAx/view?usp=drivesdk

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Mehmetemir
                                            Mehmetemir @Mehmetemir Son düzenleyen:

maalesef elimde direk vatandaşlık ile ilgili test yok. Vatandaşlık zaten genel hukuk bilgisi. Diğer derslere hakim iseniz ayrıca teste ve çalışmaya pek gerek yok..

mr.aday 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 68
                                            • 194
                                            • 195
                                            • 66 / 195
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti